D&R üzerinden 22 Haziran 2020 tarihinde 3 tane kitap siparişi yaptım. (Makine Öğrenmesi, Derin Öğrenme, Yapay Zeka). İki gün sonra kargocu geldi (Hepsijet) ürünlerin eksik olduğunu gelen kargoda 3 kitaptan sadece Makine Öğrenmesi isimli kitabın geldiğini diğerlerinin gelmediğini gördüğüm halde Hepsijet firmasının D&R ile yaptıkları anlaşma böyleymiş tutanak tutulması veya iade durumu olmadı. Gerçi evde de olmayabilir kargoyu farklı bir firma getirip anne veya babama da teslim edebilirdi. D&R'ın sitesine girip baktığımda diğer ürünlerinde teslim edildi şeklinde işlendiğini gördüm. D&R müşteri hizmetlerini aradığımda stoklarına bakacaklarını fazla ürün varsa gönderebileceklerini belirttirler. Lütfettiler. Peki dedim stokta fazla ürün çıkmazsa ne olacak? Yapabileceğimiz birşey yok dediler. Kargoyla görüşün. Kargo firması D&R'ın doğru bilgilendirme yapmadığını hatta eksik üründe tutanak tutamayacaklarını teyit etti.
sikayetvar.com'a yazdım. Anında cevap "eksik ürünleri size yollayacağız." Gel gör ki 2 gündür hiçbir haber yok. 3 gündür sikayetvar.com'u takip ediyorum. Sürekli eksik ürün şikayeti gelmeye başladı. İşin vehametini o zaman anladım. 3 lira 5 lira fazla ödeyin ama D&R'ı kullanmayın. Müşteri hizmetlerinin size karşı tavırları ve sizi yalan söylüyor konumuna sokmaya çalışması, yeri geldiğinde satış sözleşmesini hatırlatması bu tarz kurumsal bir firmaya hiç yakışmayacak şeyler.
Benzer şikayetler
https://www.sikayetvar.com/d-r
sikayetvar.com'a yazdım. Anında cevap "eksik ürünleri size yollayacağız." Gel gör ki 2 gündür hiçbir haber yok. 3 gündür sikayetvar.com'u takip ediyorum. Sürekli eksik ürün şikayeti gelmeye başladı. İşin vehametini o zaman anladım. 3 lira 5 lira fazla ödeyin ama D&R'ı kullanmayın. Müşteri hizmetlerinin size karşı tavırları ve sizi yalan söylüyor konumuna sokmaya çalışması, yeri geldiğinde satış sözleşmesini hatırlatması bu tarz kurumsal bir firmaya hiç yakışmayacak şeyler.
Benzer şikayetler
https://www.sikayetvar.com/d-r
Ekli dosyalar
-
Ekran Görüntüsü - 2020-06-26 12-22-35.png64.3 KB · Görüntüleme: 16
-
EbbRCLOWoAAyFaZ.jpeg94.6 KB · Görüntüleme: 14
-
EbbRAw8WsAA0fPL.jpeg98.4 KB · Görüntüleme: 13
-
EbYRYooXYAE4gO5.jpeg93.7 KB · Görüntüleme: 14
-