d klasörumde ızınsız dosya win xp format problemı

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkdaslar d klasorumde benım ıznım olmadan bazı klasorler lusmus ve sılmek ıstedıgımde erısıme ızın vermıor nasıl sılebılırm neden bu klaosrler olusmus acaba?
ayrıca yenı wın xp serv pack 3 cd sı aldım. format sırasında 4 tane dosyayı bulamadıgını soyledı ben de esc ile atla dedım . sonra formatı 39 dakka kala yarıda kestı eksık dosya oldugundan dolayı . ben bu hatayı nasıl duzeltebılırım formatta mı yanlıs bır sy yapıorum ?
yardım edersenız sevınırım

Cdde hasar vardır. Yeni bir cd ile temiz bir kurulum yapabilirsin. Oluşan dosyalarda zararlı değiller sistem dosyalarıdır.

tesekur ederım mhasaruı hocam bu dosyaları sılmenın bır yolu yok mu yanılmıyorsam bayagı yer kaplıyorlar. cd çöp diyorsunuz yanı. pekı bır baska bılgısayarım daha var baska okuldan geldı , buyuk ıhtımal aynı sekılde format atılmıs ve 39 dakka kala yarıda bırakılmıs, ve wın 7 olsun , sp3 olsun hıc b ır cd kabul etmıyor, hep aynı ekran gelıyor . bu bılgsayarı nasıl kurtarabılırım

hocam D sürücüsündekileri yedekleyip format atabilirsin. Veya görmemek istiyorsan sağ tuş yapıp gizle :) rastgele rakam ve harflerden oluşan klasörleri sistem kendisi oluşturuyor.

bilisim5587' Alıntı:
saolunn pekı otekı bılgısayara care bbbılen var mı ? su foormatı yarım kalana ?
Hocam eğer klavyeden böyle yazıyorsan ayıp ediyorsun eğer dokunmatik telefondan yazıyorsan bir şey diyemem. Başa dönün yazdıklarınızı kendiniz okumayı deneyin.

hasari' Alıntı:
bilisim5587' Alıntı:
saolunn pekı otekı bılgısayara care bbbılen var mı ? su foormatı yarım kalana ?
Hocam eğer klavyeden böyle yazıyorsan ayıp ediyorsun eğer dokunmatik telefondan yazıyorsan bir şey diyemem. Başa dönün yazdıklarınızı kendiniz okumayı deneyin.
hasari hocam haklısın ben cok hızlı yazıyorum o yuzden yanlıs kelımeler yazmısım.

Kurulumlar farklı CD'lerle de yarıda kalıyorsa, RAM bellekten ya da sabit diskten şüphelenmek gerekiyor.

BBNET
Geri