malibozkus
Aktif Üye
arkadaşlar Düzce hakkında bilgi almak istiyorum. Nasıl Düzceli olan yada orda çalışan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Ev kiraları, geçim nasıl.
gölyaka da hangi okuldasınız hocam ben cpl de calıştım 3.5 sene .mrsduzcelee' Alıntı:bazı arkadaşların dediği gibi büyük şehirlerde yaşamaya alışkansanız sıkılırsınız.
ama doğayı seviyorsanız asla sıkılmazsınız. hele de av ya da balık gibi hobileriniz varsa sizin için birebirdir.
örneğin ben şehir gürültüsünden hoşlanan biri değilim. o nedenle çok da sıkılmıyorum.
Ankara ve İstanbula yakın olması avantajlarından birisi. ancak bir çok ilden aktarmalı yolculuk yapmak zorundasınız.
ben gölyaka ilçesindeyim. 20 km arası merkezle. yığılca yolunun biraz zorlu olduğunu biliyorum ama hiç gitmedim. onun haricinde diğer ilçeleriyle ulaşım anlamında bir sıkıntısı yok.
düzce merkezde 400-500den aşağı kiralık bulamazsınız. gelirseniz eğer eski evleri tercih etmeyin. (deprem öncesinde yapılanları) çünkü depremden sonra çoğu iyileştirme yapılmış tekrar kullanılmış. bir deprem daha yaşanırsa ne olacağı belli olmaz.
kalıcı konutlarda uygun evler vardır. ama şehrin dışında biraz. memursen ve metek toki evleri var. oralarda şehre uzak ancak evler gayet güzel. kiralarda metrekaresine göre değişiyor.
ilçelerinde de 200-300 e ev bulursunuz.