düzce Nasıl

Kodla Büyü

malibozkus

Aktif Üye
arkadaşlar Düzce hakkında bilgi almak istiyorum. Nasıl Düzceli olan yada orda çalışan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Ev kiraları, geçim nasıl.

Ist ve ankara yakin.merkez deprem acisindan risk.10km disinda kalici konutlar bolgesi var.otobus bol.duzceyi bastan sona yuruyerek de gezebilirsin.yemyesil bir yer.37km ilerisi karadeniz.cok eskiden gorev yapmistim.400tl imis kiralar.kapici ve kaloriferi de dusun.hic pisman olmazsin

Yigilca ilcesi doga harikasi bir yer ama uzak.1 saat virajli.ilce merkezi kucuk.
ya duzce merkez yada akcakocada calis

merkezde 500 den aşağıya ev bulmak zor, sosyal hayatım olmasın derseniz kalıcı konutlarda 250-300-350-400 TL'ye ev bulabilirsiniz. Büyük şehirde yaşıyorsanız Düzce'de çok sıkılırsınız. İstanbul-Ankara arasında olması, şelale, yayla gibi doğa güzelliklerinin olması avantajı. Başka sorunuz olursa özel mesaj atarsınız.

Eğer ilköğretimde çalışmak istiyorsanız gelmeyin hocam. Küçük illerde çalışmayın bence. Ben 3 yıl Kars' ta çalışıp geldim bir yıldır da Düzce'deyim Aslen de Sakaryalı olmama rağmen ve her haftasonu Sakarya ya gitmeme rağmen Düzce çelışılacak bir il değil. Çok pahalı ve sıkıcı bir şehir Düzce.

izmirden istanbula uçakla gidicem bende sabiha gökçene inicem.Ondan sonra otobüsle ama düzceye nasıl gidicem adım adım bilen var mı acaba..

büyük şehirlerdeki hareketliliği bulamazsınız ama cok sakinde değildir.akcakoca veya merkez demiş arkadaş katılıyorum.düzceli biri olarak tavsiye ederim.hayırllısı olur insallah.

bazı arkadaşların dediği gibi büyük şehirlerde yaşamaya alışkansanız sıkılırsınız.
ama doğayı seviyorsanız asla sıkılmazsınız. hele de av ya da balık gibi hobileriniz varsa sizin için birebirdir.
örneğin ben şehir gürültüsünden hoşlanan biri değilim. o nedenle çok da sıkılmıyorum.
Ankara ve İstanbula yakın olması avantajlarından birisi. ancak bir çok ilden aktarmalı yolculuk yapmak zorundasınız.
ben gölyaka ilçesindeyim. 20 km arası merkezle. yığılca yolunun biraz zorlu olduğunu biliyorum ama hiç gitmedim. onun haricinde diğer ilçeleriyle ulaşım anlamında bir sıkıntısı yok.

düzce merkezde 400-500den aşağı kiralık bulamazsınız. gelirseniz eğer eski evleri tercih etmeyin. (deprem öncesinde yapılanları) çünkü depremden sonra çoğu iyileştirme yapılmış tekrar kullanılmış. bir deprem daha yaşanırsa ne olacağı belli olmaz.
kalıcı konutlarda uygun evler vardır. ama şehrin dışında biraz. memursen ve metek toki evleri var. oralarda şehre uzak ancak evler gayet güzel. kiralarda metrekaresine göre değişiyor.

ilçelerinde de 200-300 e ev bulursunuz.

mrsduzcelee' Alıntı:
bazı arkadaşların dediği gibi büyük şehirlerde yaşamaya alışkansanız sıkılırsınız.
ama doğayı seviyorsanız asla sıkılmazsınız. hele de av ya da balık gibi hobileriniz varsa sizin için birebirdir.
örneğin ben şehir gürültüsünden hoşlanan biri değilim. o nedenle çok da sıkılmıyorum.
Ankara ve İstanbula yakın olması avantajlarından birisi. ancak bir çok ilden aktarmalı yolculuk yapmak zorundasınız.
ben gölyaka ilçesindeyim. 20 km arası merkezle. yığılca yolunun biraz zorlu olduğunu biliyorum ama hiç gitmedim. onun haricinde diğer ilçeleriyle ulaşım anlamında bir sıkıntısı yok.

düzce merkezde 400-500den aşağı kiralık bulamazsınız. gelirseniz eğer eski evleri tercih etmeyin. (deprem öncesinde yapılanları) çünkü depremden sonra çoğu iyileştirme yapılmış tekrar kullanılmış. bir deprem daha yaşanırsa ne olacağı belli olmaz.
kalıcı konutlarda uygun evler vardır. ama şehrin dışında biraz. memursen ve metek toki evleri var. oralarda şehre uzak ancak evler gayet güzel. kiralarda metrekaresine göre değişiyor.

ilçelerinde de 200-300 e ev bulursunuz.
gölyaka da hangi okuldasınız hocam ben cpl de calıştım 3.5 sene .

BBNET
Geri