Düşük Sistemler ve Faz1,2,3 İçin Windows 11 Pro Lite SINIF

Kodla Büyü
hocam faz2 de dokunmatik driver bulamadı ekstra yüklemek zorunda kaldım. şimdi faz3 tahtaya yükleceğim. Driver sorun olur mu olursa nerden yükleyeceğim. faz3 arçelik için dokunmatik driver var mı

hocam faz2 de dokunmatik driver bulamadı ekstra yüklemek zorunda kaldım. şimdi faz3 tahtaya yükleceğim. Driver sorun olur mu olursa nerden yükleyeceğim. faz3 arçelik için dokunmatik driver var mı
Hocam gönderiyi incelerken yorumunuzu gördüm, İmaj hazırlayan hocamız belgeler içinde "gerekli programlar" klasörüne koymuş bahsettiğiniz driver i gözünüzden kaçmış olabilir diye paylaşmak istedim. Başka yerde bulmadıysanız bakın isterseniz.

Hocam gönderiyi incelerken yorumunuzu gördüm, İmaj hazırlayan hocamız belgeler içinde "gerekli programlar" klasörüne koymuş bahsettiğiniz driver i gözünüzden kaçmış olabilir diye paylaşmak istedim. Başka yerde bulmadıysanız bakın isterseniz.
Şimdi gördüm çok sağ olun fark etmemişim

Merhaba bu imajı Faz2 tahtada dokunmatik ve 1-2 eksik driver ile kurdum. Fakat Driver boster ile driverları yükledikten sonra mavi ekran verdi bende. Dokunmatik driver dosyada mevcut ancak önce driverlar'ı kurmak istedim sanırım yanlış bir driver kurdu. Ders başlayacağı için tekrardan deneme şansım olmadı. Bu sorunu yaşayan oldu mu ?

Merhaba bu imajı Faz2 tahtada dokunmatik ve 1-2 eksik driver ile kurdum. Fakat Driver boster ile driverları yükledikten sonra mavi ekran verdi bende. Dokunmatik driver dosyada mevcut ancak önce driverlar'ı kurmak istedim sanırım yanlış bir driver kurdu. Ders başlayacağı için tekrardan deneme şansım olmadı. Bu sorunu yaşayan oldu mu ?
bu imajı bir çok yere kurdum. dokunmatik driverini da gösterdim. sıkıntı olmadı. bir çok tahtada hatasız çalışıyor. memnunum

Bu versiyona Whatspp 'ı kuramadık. Setup dosyasını sitesinden indiriyoruz kurulum iiçşn tıkladığımızda bizi Microsoft play store' ye yönlendiriyor oradan da indirdiğinizde aynı setup' indiriyor bu şekilde sürekli döngüdeyiz. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı ?

Öncelikle ellerinize sağlık hocam, bilgisayar sınıfıma kurdum. öğrencilerin masaüstüne attıkları dosyalar silinsin diye Toolwiz Time Freeze 2017 programını kurdum. Fakat programı ne durdurabiliyorum ne de kaldırabiliyorum. Stop dedikten sonra pc yeniden başlıyor ama yine aktif halde açılıyor. Güvenli modda açıp kaldırmak istedim ama Güvenli Modu açamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ilksms
Geri