Hocam gönderiyi incelerken yorumunuzu gördüm, İmaj hazırlayan hocamız belgeler içinde "gerekli programlar" klasörüne koymuş bahsettiğiniz driver i gözünüzden kaçmış olabilir diye paylaşmak istedim. Başka yerde bulmadıysanız bakın isterseniz.hocam faz2 de dokunmatik driver bulamadı ekstra yüklemek zorunda kaldım. şimdi faz3 tahtaya yükleceğim. Driver sorun olur mu olursa nerden yükleyeceğim. faz3 arçelik için dokunmatik driver var mı
Şimdi gördüm çok sağ olun fark etmemişimHocam gönderiyi incelerken yorumunuzu gördüm, İmaj hazırlayan hocamız belgeler içinde "gerekli programlar" klasörüne koymuş bahsettiğiniz driver i gözünüzden kaçmış olabilir diye paylaşmak istedim. Başka yerde bulmadıysanız bakın isterseniz.
yaratmazbu windows imaj isosunu bilgisayarlara yüklersek sıkıntı yaratır mı?
bu imajı bir çok yere kurdum. dokunmatik driverini da gösterdim. sıkıntı olmadı. bir çok tahtada hatasız çalışıyor. memnunumMerhaba bu imajı Faz2 tahtada dokunmatik ve 1-2 eksik driver ile kurdum. Fakat Driver boster ile driverları yükledikten sonra mavi ekran verdi bende. Dokunmatik driver dosyada mevcut ancak önce driverlar'ı kurmak istedim sanırım yanlış bir driver kurdu. Ders başlayacağı için tekrardan deneme şansım olmadı. Bu sorunu yaşayan oldu mu ?