zbkdygn' Alıntı:gazi57' Alıntı:beyler bi sorum olacak şimdi bizim kısmetse 17 agustosta dügünümüz olacak ve stüdyo fotografları için 30 adet poz anlaştık. Ben o pozların dijitalini alsam bu tür programlarla ya da photoshop şablonlarıyla istedigim kadar çoğaltabilir miyim
photoshop proğramını kullanmayı biliyorsanız resimler üzerinde dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. dikkat etmeniz gereken dijitallerini alırken kesimyapılmış olanlarını alın.
hayırlı uğurlu olsun
zbkdygn' Alıntı:Gerekirse cüzi bir miktarla en baştan anlaşılabilir.
gazi57' Alıntı:beyler bi sorum olacak şimdi bizim kısmetse 17 agustosta dügünümüz olacak ve stüdyo fotografları için 30 adet poz anlaştık. Ben o pozların dijitalini alsam bu tür programlarla ya da photoshop şablonlarıyla istedigim kadar çoğaltabilir miyim
fatihtasoz' Alıntı:gazi57' Alıntı:beyler bi sorum olacak şimdi bizim kısmetse 17 agustosta dügünümüz olacak ve stüdyo fotografları için 30 adet poz anlaştık. Ben o pozların dijitalini alsam bu tür programlarla ya da photoshop şablonlarıyla istedigim kadar çoğaltabilir miyim
Ben çekmiş olsaydım verirdimnekadara anlaştınız?
bznesm_srkn' Alıntı:fatihtasoz' Alıntı:gazi57' Alıntı:beyler bi sorum olacak şimdi bizim kısmetse 17 agustosta dügünümüz olacak ve stüdyo fotografları için 30 adet poz anlaştık. Ben o pozların dijitalini alsam bu tür programlarla ya da photoshop şablonlarıyla istedigim kadar çoğaltabilir miyim
Sayın "fatihtasoz" hocam meraktan soruyorum elinizdeki makinenin fıyatı ne kadar söylerseniz sevinirim![]()
fatihtasoz' Alıntı:gazi57' Alıntı:beyler bi sorum olacak şimdi bizim kısmetse 17 agustosta dügünümüz olacak ve stüdyo fotografları için 30 adet poz anlaştık. Ben o pozların dijitalini alsam bu tür programlarla ya da photoshop şablonlarıyla istedigim kadar çoğaltabilir miyim