düğün şarkılarım için yardım-öneri??

Kodla Büyü

mespheno

Aktif Üye
Arkadaşlar, haftaya perşembe düğünüm var ve düğünümü fasıl gibi yapmayı düşünüyorum... Şuanda harıl harıl şarkı aramakla meşgulüm. Aklınıza gelen orjinal türk sanat müzikleri varsa bekliyorum... giriş ve dans müziği içinse 'ömer faruk tekbilekten; i love you' ile 'dilek türkandan; böyle bir kara sevda kara toprakla biter' şarkısını düşünüyorum... Orjinal yorumlarınızı ve şarkıları bekliyorum... vakit çok az kaldı... :shock:

Benim aklıma gelenler bunlar... Extra larınızı bekliyorum...
Şarkılar seni söyler
sevmekten kim usanır
Erkilet güzeli
duydum ki unutmuşssun
boş kalan çerçeve
hadi kalk gel
bir yangının külünü
anılar
ömrümce hep adım adım
böyle bir kara sevda kara toprakla biter
dargın ayrılmayalım
gül dalında öten bülbülün olsam
esin engin-bana ellerini ver
gülü susuz seni aşksız bırakmam
muhabbet bağına girdim bu gece
kapıldım gidiyorum
darıldınmı gülüm bana

Benim bilgisayarımda olan istediğin tarzdaki müziklerin listesi, belki isimleri bir fikir verir,

Ekli dosyalar

• liste-1.jpg
    liste-1.jpg
    104.4 KB · Görüntüleme: 3,604
  • liste-2.jpg
    liste-2.jpg
    240.7 KB · Görüntüleme: 3,604
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Aradığınız tarza pek uymayacak ama yine de paylaşmak istedim, katıldığım bir düğünde gelin damat Kenan Doğulunun Gelinim adlı parçasıyla giriş yaptı, harikaydılar. O kadar beğendim ki hala dinlerken tüylerim diken diken olur. Çok masum, samimi ve duygu yüklü idiler. Dinlemenizi tavsiye ederim.

Hayırlı uğurlu olsun hocam,
2 yıl önce düğünümde çalmak için giriş müziği, dans müziği,pasta kesim müziği, takı merasimi müziği derken karışıp kalıyor insan.
Belki o tarz müziklerde lazım olabilir, onun da listesini paylaşayım.

Kolay gelsin, allah mesut etsin...

Ekli dosyalar

• liste-3.jpg
    liste-3.jpg
    95.4 KB · Görüntüleme: 3,596
tahtakama' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun hocam,
2 yıl önce düğünümde çalmak için giriş müziği, dans müziği,pasta kesim müziği, takı merasimi müziği derken karışıp kalıyor insan.
Belki o tarz müziklerde lazım olabilir, onun da listesini paylaşayım.

Kolay gelsin, allah mesut etsin...

eyvallah hocam, şu extra müzikleri hatırlattığın iyi oldu,benim aklımda değildi onlar...

orjinal fikirleri bekliyorum arkadaşlar..

folikAsit' Alıntı:
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Aradığınız tarza pek uymayacak ama yine de paylaşmak istedim, katıldığım bir düğünde gelin damat Kenan Doğulunun Gelinim adlı parçasıyla giriş yaptı, harikaydılar. O kadar beğendim ki hala dinlerken tüylerim diken diken olur. Çok masum, samimi ve duygu yüklü idiler. Dinlemenizi tavsiye ederim.

sağolasın hocam, teşekkürler yanlıoz kenan doğuluyu çift olarak sevmiyoruz ne kadar şarkı güzel de olsa... bir de sanat müziği ağırlıklı olcağı için, sırıtır diye düşünüyorum programda... yine de eyvallah...

burhan çaçan'dan dilarayı unutmayın hocam onsuz düğüne düğün demem ben :mrgreen:

Benim aklıma gelen düğünde gideceğini düşündüğüm parçalar.

Zekai Tunca - Kadın
Selma Hünel-Sevemedim Kara Gözlüm
Selma Hünel - Sarmaşık Gülleri
Müzeyyen Senar - Kapıldım Gidiyorum
Müzeyyen Senar - Benzemez Kimse Sana
Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam
zeki müren-bir gülü sevdim bir seni sevdim

Indim Havuz Basina
Telgrafin Telleri
Ayva Cicek Acmis
Darildinmi Cicim Bana
Karanfil Oylum Oylum
Arabaya Tas Koydum
Ah Benim Mor Cicegim

kendim ettim kendim buldum :wink:
şaka bir yana Allah bir yastıkta kocasın.aklıma şarkı gelmedi ama iyi dileklerimi belirteyim dedim

kendi düğünümde salona giriş müziği emel sayın "senden başka" idi. çok cıvıl cıvıl bi şarkı tavsiye ederim.

dans müziğimiz ise nilüfer "ta uzak yollardan" dı. o da nostaljik hoş bir müzik.

gokselece' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=Ogm4P8WCjvo OYA-BORA'nın sevmek zamanı şarkısını tavsiye ederim. Dilerseniz slayt müziği olarak da kullanabilirsiniz. Sözleri günün anlamına uygun. Mutluluklar dilerim bu arada.
güzel şarkı hocam.. sağolun..

:arrow: Şarkılar seni söyler / Dillerde nağme adın / Aşk gibi, sevda gibi / Huysuz ve tatlı kadın.....

gülü susuz seni aşksız bırakmam (Bu şarkı süper oluyor dans için, test edildi:)) )
Zuhal Olcay-Pervane (güzel dans şarkısı ama sizin tarzınıza uygun olmayabilir.)
Nilüfer-ta uzak yollardan
Kutsi-Melek

BBNET
Geri