Dörtyol Emniyet Müdürü 'teşhis' sonrası terfi etti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

azaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'na, tartıştığı polisleri teşhis ettiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı

İstemi Kağan Türkoğlu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün lokalini işleten Ak Parti Gençlik Kolları üyesi Ömer Uzun'un, Komiser Yardımcısı Murat Emer ve polis memuru Alper Atilla'nın tartışmasıyla gündeme gelen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz terfi etti. 3'üncü sınıf emniyet müdürlüğünden, 2'nci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Marangoz, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
Bu atamanın, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinin 3. sınıf emniyet müdürlüğü olması nedeniyle, bir prosedür gereği yapıldığı belirtildi. Mustafa Marangoz'un emniyet müdür yardımcısı olarak hangi şubelerden sorumlu olacağı ise henüz belli olmadı.

http://gundem.milliyet.com.tr/dortyol-e ... efault.htm

Ne yorum yapim ki... Sadece alkışlarım :alkis:

Yalakalığın ödülü koltuk. Bu yalamallıkla daha çok terfi eder .
Yakışır, böyle ülkeye böyle yöneticiler , adalet ve emniyet sistemi yakışır :alkis: :alkis:

çok normal.. mevcut polis teşkilatımız (normal polis memurlarımızdan bahsetmiyorum, amirlerden, müdürlerden bahsediyorum) kime hizmet edecek elbette hükümete hizmet edecek.. selamla gelen köle olmaya mahkumdur.. bi gün bizim müdürlerimiz de öğretmenler odasında bizi sıraya dizerse hiç şaşırmam..

Vatana Millete hayırlı uğurlu olsun... Aziz mübarek gün Allah'tan da korkmuyorlar ya, kim daha ne desin ki...

ben bu olayın neden böyle karşılandığını bir türlü anlayamadım. Ne yani polis ne yaparsa yanına kar mı kalacak. burada tepki gösterilmesi gereken konu bu tür polis teşhislerinin sadece seçkinlere uygulanması. bu olayda yöntem doğrudur yanlış olan bu kadar insan varken polisten şikayetçi olan onların haklarının gasp edilmesidir.

BBNET
Geri