pardon onu da girmiştim yazmayı unuttum teşekkürlerhozgulen' Alıntı:davranış notları
Getirmeyen olmasa iyi olur. Eğer öğrenci sürekli devamsız değilse 45-50 verin başınız ağrımasın.mr3555' Alıntı:peformans getirmeyenlere ne yapıyorsunuz ? G mi yazıyorsunuz? :shock: benim idare 45 ver falan dedi ama ben yinede fikrinizi alabilir miyim ? :+1:
anladım. teşekküürler :+1:yakuphan' Alıntı:Getirmeyen olmasa iyi olur. Eğer öğrenci sürekli devamsız değilse 45-50 verin başınız ağrımasın.mr3555' Alıntı:peformans getirmeyenlere ne yapıyorsunuz ? G mi yazıyorsunuz? :shock: benim idare 45 ver falan dedi ama ben yinede fikrinizi alabilir miyim ? :+1:
Biliyorsunuz performans çalışması normalde öğretmen gözetiminde yapılan bir şey olması lazım. Dolayısıyla öğrencinin normal şartlarda performans çalışması yapmama durumunun olmaması lazım. Anlayacağınız mutlaka öğrencilerin bir şeyler yapmasını sağlamaya çalışın.
olmaz.s_handan' Alıntı:performans notu vermesek olmaz mı ?
O ikinci dönemdi diye hatırlıyorum.adeministrator' Alıntı:sosyal faaliyetleri tamamladı gibi birşey olacaktı bir de.
bilisim2013' Alıntı:kardeşim sınıf öğretmenliği demişsin de btr yok mu sizin oralarda ?
yakuphan' Alıntı:O ikinci dönemdi diye hatırlıyorum.adeministrator' Alıntı:sosyal faaliyetleri tamamladı gibi birşey olacaktı bir de.
geçmiş konuyu güncellemişsinizcan61' Alıntı:ortaokullarda performans notu kaldırıldı diye biliyorum ??
evet hocam 2014 göremedim.aynenbadi' Alıntı:geçmiş konuyu güncellemişsinizcan61' Alıntı:ortaokullarda performans notu kaldırıldı diye biliyorum ??