Dönem sonu e-okul işlemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ragyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ragyu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2 sınav,2 sözlü,1 performans notları, sınıf kütüphanesi ve öğrencinin okuduğu kitapları girdim (sınıf öğretmenliğim var maalesef)
Bunların dışında yapılması gereken hangi işlemler var ,unuttuğum bişey var mı arkadaşlar?

peformans getirmeyenlere ne yapıyorsunuz ? G mi yazıyorsunuz? :shock: benim idare 45 ver falan dedi ama ben yinede fikrinizi alabilir miyim ? :+1:

mr3555' Alıntı:
peformans getirmeyenlere ne yapıyorsunuz ? G mi yazıyorsunuz? :shock: benim idare 45 ver falan dedi ama ben yinede fikrinizi alabilir miyim ? :+1:
Getirmeyen olmasa iyi olur. Eğer öğrenci sürekli devamsız değilse 45-50 verin başınız ağrımasın.
Biliyorsunuz performans çalışması normalde öğretmen gözetiminde yapılan bir şey olması lazım. Dolayısıyla öğrencinin normal şartlarda performans çalışması yapmama durumunun olmaması lazım. Anlayacağınız mutlaka öğrencilerin bir şeyler yapmasını sağlamaya çalışın.

yakuphan' Alıntı:
mr3555' Alıntı:
Getirmeyen olmasa iyi olur. Eğer öğrenci sürekli devamsız değilse 45-50 verin başınız ağrımasın.
Biliyorsunuz performans çalışması normalde öğretmen gözetiminde yapılan bir şey olması lazım. Dolayısıyla öğrencinin normal şartlarda performans çalışması yapmama durumunun olmaması lazım. Anlayacağınız mutlaka öğrencilerin bir şeyler yapmasını sağlamaya çalışın.
anladım. teşekküürler :+1:

sınıfın varsa karne görüşüde yazabilirsin e okuldan bir daha elle yazmamak için

arkadaşlar performans getirmeme diye bir şey yok performans ödev değil görev sınıf içinde öğretmen gözlemine dayalı yapılan ve puanlanan bir şey. örneğin ppt işliyorsunuz konu sonunda öğrenciden kendilerini ve ailelerini tanıtan kurallı sunum hazırlamalarını istersiniz dereceli puanlama anahtarı ile puan verirsiniz. öğrenci getirmedi diyemezsiniz getirilmiyor çünkü.r

bilisim2013' Alıntı:
kardeşim sınıf öğretmenliği demişsin de btr yok mu sizin oralarda ?

var hocam var olmaz olsun sınıf öğretmenliği. Bu okula sene başında geldim btr yazısı geldi mdr başyardımcısının yazıdan haberi yok,bana vermiş sınıfın birini. tabi benim bundan haberim yok 1 ay sonra haberim oldu gittim yanına durumu anlattım "tamam" dedi ama sonra norm fazlası oldu defolup giitti, başıma kaldı bu iş. bütün e okul işlemlerinde sol kulağını çınlatıyorum. 2. dönem üsümden atmaya çalışacam.

Bu arada cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sadece karne görüşü kalmış benim sanırım.

sözlü dediğiniz dersiçi etkinliklere katılım oluyor sanırım. bir de 2 tane olmak zorunda mı?1 yetmez mi?

Sözlü Sınavlar

MADDE 21 – Bir dönemde öğrencilere her dersten en az bir sözlü sınav puanının verilmesi esastır. Haftalık ders saatine ve dersin özelliğine göre; ders saati sayısı üç ve daha fazla olan dersler için üçten, bir ve iki saat olan dersler için ikiden fazla sözlü puanı verilemez. Zümre Öğretmenler Kurulunda sözlü sınav sayısı belirlenir. Sözlü puanı, öğrencilerin sosyal etkinliklerdeki çalışmaları, derse hazırlıkları, ders içindeki etkinlikleri ve dersle ilgili araştırma ve proje çalışmaları değerlendirilerek verilir. Sözlü puanı verilen öğrenciye sonuç anında bildirilir. Sözlü sınav için başlı başına bir ders saati ayrılmaz. (Değişiklik: 05/10/2007-26664 RG)

yani en az 1 tane en fazla 2 olmalı.Tabi zümrede başka bi karar alınmadıysa.

BBNET
Geri