B bilişim72 Site Gezgini Mesajlar 60 12 Temmuz 2013 #1 merhaba arkadaşlar okulu dönüştürülüp il içi yer değiştirme isteyen arkadaşlardan, okul, ilçe veya ilden onay almayan var mı?
merhaba arkadaşlar okulu dönüştürülüp il içi yer değiştirme isteyen arkadaşlardan, okul, ilçe veya ilden onay almayan var mı?
E egitimci. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 685 12 Temmuz 2013 #2 okulu geçti ancak okul belgeleri daha bugün il mili eğitime ulaştırdığı için il hala bekliyor bende...
okulu geçti ancak okul belgeleri daha bugün il mili eğitime ulaştırdığı için il hala bekliyor bende...
B bilişim72 Site Gezgini Mesajlar 60 13 Temmuz 2013 #3 hocam ben ilkokul kadrosunda görünüyorum ve okul norm belirlemiş. yani daha öğrenciler seçmeli ders seçmeden bana norm açmışlar bile. bundan dolayı il reddeder mi acaba ? okul ve ilçeden onay geldi ama bizim il sorun çıkarıyormuş. (Diyarbakır)
hocam ben ilkokul kadrosunda görünüyorum ve okul norm belirlemiş. yani daha öğrenciler seçmeli ders seçmeden bana norm açmışlar bile. bundan dolayı il reddeder mi acaba ? okul ve ilçeden onay geldi ama bizim il sorun çıkarıyormuş. (Diyarbakır)
E egitimci. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 685 13 Temmuz 2013 #4 ilkokulda nasıl norm açabilmişler ki? sonuçta dersi ortaokul kademesinde bile açsalar sizin kadronuz ilkokulda..
ilkokulda nasıl norm açabilmişler ki? sonuçta dersi ortaokul kademesinde bile açsalar sizin kadronuz ilkokulda..