delisincap
Üye
ek nerde hocam
hamdicim son söylediğin cümle o kadar doğruki.... ama keşke demek dinimizce doğru bir kelime değil bilirsin. allah hayırlısını eylesin..biltek99' Alıntı:Cevap var da sonuç yok ortada. Devamlı topu birbirlerine atıp duruyorlar. Biz de maç izler gibi izliyoruz. Yazı hangi kurumdan hangi kuruma sevk edilmiş diye.
Ah kafam ah şu bölümü yazarken keşke biraz araştırıp teknik eğitim yazsaydım. Şimdi bir meslek lisesinde işime gücüme dersime bakıyor olurdum... :cry:
Yok konuyu açan arkadaşımıza o zaman gelmiş cevap ama poet hoca mail çekmiş, onlarda he he ilgileniriz diye cevap yollayınca konuyu hortlatmış poet hoca. Olay bundan ibaret, Abdullah reisin birşeyden haberi yok anlayacağınız.gknerdogan' Alıntı:üstünden bir yıl geçmiş arkadaşlar. şimdi mi gönderdiler bunu? enterasan bir durum...
eemree' Alıntı:cevabımı ben veriyim
sayın cumhurbaşkanım
bunlar böyle yazıyorlar ama bilişim tasarımı teknolojileri(yada aklına o an ne gelirse) dersi var seçmeli.
tablet var bt sınıfı var internet var kadro var atama var vs.
gereğini arz ederim.
Ö.D.
eemree' Alıntı:cevabımı ben veriyim
sayın cumhurbaşkanım
bunlar böyle yazıyorlar ama bilişim tasarımı teknolojileri(yada aklına o an ne gelirse) dersi var seçmeli.
tablet var bt sınıfı var internet var kadro var atama var vs.
gereğini arz ederim.
Ö.D.
BTFormator' Alıntı:Aynı tas aynı hamam, Cumhurbaşkanlığıda Milli Eğitim Bakanlığına havale eder dilekçenizi onlarda yine şu bildiğimiz "Çalışma Yapılıyor" diye yazıyı gönderir...