mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,927 13 Kasım 2012 #1 daha önce bilmediğim ve chrome de tesadüfen gördüğüm bir kısayol.. Ctrl + pg up/pg down --> sekmeler arasında dolaşabilme imkanı veriyor.. belki işinize yarar
daha önce bilmediğim ve chrome de tesadüfen gördüğüm bir kısayol.. Ctrl + pg up/pg down --> sekmeler arasında dolaşabilme imkanı veriyor.. belki işinize yarar
S sgulkurusu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 482 13 Kasım 2012 #4 oo süpermiş ben de bilmiyordum hocam iyi olduğu bilgilendirdiğin sağolasın..
R robenn Site Gezgini Mesajlar 50 13 Kasım 2012 #5 Ctrl + Tab kısayolu da tüm programlarda sekmeler arasında geçiş için kullanılır ve daha kolaydır.
B blackpeace123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 923 13 Kasım 2012 #7 robenn' Alıntı: Ctrl + Tab kısayolu da tüm programlarda sekmeler arasında geçiş için kullanılır ve daha kolaydır. Genişletmek için tıkla ... bu da güzelmiş
robenn' Alıntı: Ctrl + Tab kısayolu da tüm programlarda sekmeler arasında geçiş için kullanılır ve daha kolaydır. Genişletmek için tıkla ... bu da güzelmiş
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 13 Kasım 2012 #8 O da bişe mi. Alt+tab windowsta açık pencereler arasında geçiş yapıyor. Gaza geldim bir an ben de espriyle karşılık verdim ama kısayol iyiymiş :+1:
O da bişe mi. Alt+tab windowsta açık pencereler arasında geçiş yapıyor. Gaza geldim bir an ben de espriyle karşılık verdim ama kısayol iyiymiş :+1: