devcodeblog Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,002 21 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar; Resimde görülen yukarıdaki kutucuğu div elementini aşağı ile sıfırlamak istiyorum. Bir kodla yapıyorduk ama hatırlayamadım. Yardımcı olur musunuz. ? Saygılarımla Ekli dosyalar Adsız.png 5.3 KB · Görüntüleme: 1,249
Merhaba arkadaşlar; Resimde görülen yukarıdaki kutucuğu div elementini aşağı ile sıfırlamak istiyorum. Bir kodla yapıyorduk ama hatırlayamadım. Yardımcı olur musunuz. ? Saygılarımla
D datatraveler Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 306 21 Eylül 2014 #2 siyah div: float:left; width:atıyorum 900px; turuncu div: float:left; width: üstteki width ile aynı aynı zamanda divlerin marginlerini de ayar vermen gerekebilir.
siyah div: float:left; width:atıyorum 900px; turuncu div: float:left; width: üstteki width ile aynı aynı zamanda divlerin marginlerini de ayar vermen gerekebilir.
devcodeblog Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,002 21 Eylül 2014 #3 tsigalko' Alıntı: siyah div: float:left; width:atıyorum 900px; turuncu div: float:left; width: üstteki width ile aynı aynı zamanda divlerin marginlerini de ayar vermen gerekebilir. Genişletmek için tıkla ... Siyah olan divi onun aşağısındaki turuncu divin yerine alacağım. Sen en üstteki turuncuyu kastetmedin değil mi. ?
tsigalko' Alıntı: siyah div: float:left; width:atıyorum 900px; turuncu div: float:left; width: üstteki width ile aynı aynı zamanda divlerin marginlerini de ayar vermen gerekebilir. Genişletmek için tıkla ... Siyah olan divi onun aşağısındaki turuncu divin yerine alacağım. Sen en üstteki turuncuyu kastetmedin değil mi. ?
kutlu_han Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 287 28 Kasım 2014 #6 biraz geç oldu kusura bakma. eminim çözmüşsündür işini zaten. başkası da arar diye yazdım. http://fatihhayrioglu.com/ sitesinden css konusunda istediğin herşeye ulaşman mümkün.
biraz geç oldu kusura bakma. eminim çözmüşsündür işini zaten. başkası da arar diye yazdım. http://fatihhayrioglu.com/ sitesinden css konusunda istediğin herşeye ulaşman mümkün.