Cruze mi Golf V mi?

Kodla Büyü

yvzakblt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
27 bine kadar araç bakıyorum bu iki araç hakkında yorum alabilir miyim bilgili arkadaşlardan. Başka öneriniz var mı?

4 aydır golf arıyorum valla bulunmuyor. Alan satmıyor ne kıymetliymiş arkadaş.

değerlendirdiğin araçlar fiyat olarak eşit değil. Paran var ise tabiki golf (eski bir golf kullanıcısı)

Alacağın araba kesinlikle Golf V olacaktır hocam. Şahsen bende Golf V kullanıyorum, on numara araç, sağlam güvenli, çekici :) ve herkesi kendine hayran bırakıyor. Golf V içi de çok geniş, rahat edersin.

Chevrolet TR ve Avrupa piyasasından çekiliyor,artık satılmayacak,müthiş değer kaybı yaşarsınız ama Golf çeyrek altın mübarek:)

GOLF mk6 kullanan biri olarak GOLF 5 al. Ama GOLF 6 en önemli özelliği SIFIR SES... %100 Yalıtım...

Tabi ki Golf, eğer alman (avrupa) istemezsen, japon (uzakdoğu) toyota auris tavsiyem olur.
akıllı tercih yap, Cruze'u boşver ... hiç tutmadım onu...

sayın hocam cruze-golf karşılaştırması yapmak doğru değil.Ne segment ne kasa ne yapı v.b hiçbirşeyi benzer değil ki.

Tabiiki herkes golf diyecektir.

Golf V kullanıcısı olarak yazıyorum. Kategori olarak kıyaslanamaz. Goal serisi bulursan temizinden kacirma

seat kullanıcısı olarak tavsiyem ibiza 2011-2012 modeli bulursun bence seat al.

seat ibiza iyi güzel hoş araba fakat piyasası yok satmak istediğin zaman kolay kolay satabileceğin bi araba değil. Seatın leonu piyasa arabası.

BBNET
Geri