Ben hem yazıcıyı hem pc yi kendi telefonumun mobil erişimine bağlayıp yapmıştım hocamHocam ağdan izleme gönderme vs olayını nasıl yaptınız acaba bilgi vermeniz mümkün mü? fatih ağına mı bağladınız
Ben hem yazıcıyı hem pc yi kendi telefonumun mobil erişimine bağlayıp yapmıştım hocamHocam ağdan izleme gönderme vs olayını nasıl yaptınız acaba bilgi vermeniz mümkün mü? fatih ağına mı bağladınız
Hocam tabla sıcaklığını 60 derece yapınca sorunsuz yapışıyor tablaya. Baskıdan sonra kolonyağı ile tablayı silip temizleyince sorunsuz çalışıyor.Bence sizin makinelerde kesin bir sorun var. Bendeki K1C'nin maşallahı var mükemmel ötesi çalışıyor diyebilirim. Sadece tablaya prit sürmek gerekiyor. Ayrıca ağdan gönderme, ağdan izleme olayı işimi çok kolaylaştırdı. okulun her yerinden (telefon dahil) baskıyı izleyebilirim. Timelapse yapması zaten çok güzel bir özellik. (Kendisiyle gelen filamentler bitti. ESUN, TRİD filamentlerde sorunsuz baskı alıyorum.)
fatih ağına bağlantı yaptım. Bilgisyar kablolu bağlı uygulama dan yazıcıyı ekledim. uygulama kurulu olmayan cihazlarda tarayıcıya direk ip adresini yazınca arayüz açılıyor.Hocam ağdan izleme gönderme vs olayını nasıl yaptınız acaba bilgi vermeniz mümkün mü? fatih ağına mı bağladınız
Böyle yapmak yerine PC'den mobil erişim açıp yazıcıyı bağlasanız daha iyi olmaz mı? Win11'de Mobil Etkin Nokta olarak geçiyor olması lazım.Ben hem yazıcıyı hem pc yi kendi telefonumun mobil erişimine bağlayıp yapmıştım hocam
sağolun hocam olabilir tabi, pardustaki ayarlarına bakayımBöyle yapmak yerine PC'den mobil erişim açıp yazıcıyı bağlasanız daha iyi olmaz mı? Win11'de Mobil Etkin Nokta olarak geçiyor olması lazım.