M mincedag Üye Mesajlar 2 2 Mayıs 2008 #1 dyned kurulumunu yaptım,yalnız courseware tıklayınca ekrana quick time kur yazısı geliyor ama kurmuyor (courseware penceresi hiç açılmıyor) yardımcı olursanız sevinirim tşşk.
dyned kurulumunu yaptım,yalnız courseware tıklayınca ekrana quick time kur yazısı geliyor ama kurmuyor (courseware penceresi hiç açılmıyor) yardımcı olursanız sevinirim tşşk.
K karaipkorsanı Üye Mesajlar 18 2 Mayıs 2008 #2 Hocam internetten Qick Time Playeri indirip kurabilirsin.Şart değil ordakini kurdurman.
hasan_37 Site Gezgini Mesajlar 89 5 Ekim 2009 #3 arkadaşlar dynet çalışıyormu sizde.1 aydır ne courseware ye nede record manager e giriş yapabiliyorum.su hatayı veriyor Ekli dosyalar adsız.JPG 15.3 KB · Görüntüleme: 774
arkadaşlar dynet çalışıyormu sizde.1 aydır ne courseware ye nede record manager e giriş yapabiliyorum.su hatayı veriyor
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 676 5 Ekim 2009 #4 Hocam şu başlıkta Dyned Server Durumu ile ilgili diğer arkadaşlara sorular yöneltebilirsiniz : dyned-ingilizce-dil-egitimi-sistemi-f130/dyned-server-durumu-t28935.html
Hocam şu başlıkta Dyned Server Durumu ile ilgili diğer arkadaşlara sorular yöneltebilirsiniz : dyned-ingilizce-dil-egitimi-sistemi-f130/dyned-server-durumu-t28935.html