honor' Alıntı:valla hocam bende acemiydim herkes uno al brodvay al şahin al dediler. Ben adam gibi bir şey alacam dedim dikkatli sürer öğrenirim iyice. Gittim 2006 makyajlı kasa ford fiesta aldım dizel gayet memnunum git aklına hangisi yatarsa onu al. Tabi kullanırken dikkali olman lazım.
socrates31' Alıntı:broadway kanka
ygencay' Alıntı:Suat hocam bende yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum, 11-12 civarında, benimde ilk arabam olacak Allah nasip ederse, benimde ilk tercihim corolla ama ben özellikle temizliğine ve km'sine dikkat ediyorum, ilerde satışa çıkardığımda aylarca beklemek ya da çok zararına satmak istemiyorum, corolla,corsa,astra benimde tercihlerim arasında, bunlara ek olarak civic, polo, 206 'da düşünebilirsin.
suatguzel' Alıntı:Hocam Broadway uzun yolda problem çıkarmaz mı bana? Ayrıca 97-98 Broadwayler 8-9 civarı hocam. O fiyatı Broadwaya vermek hakkaten zor geliyor banaHem acemiliği çabuk atlatacağımı düşünüyorum. Bulunduğum yer küçük bi ilçe, trafik yoğun değil yani..
craxx' Alıntı:Marka işi acayip kafa karıştırıcı.
Bazıları kullandıkları arabadan memnun olmayanlar diğer arabaları iyi diyorlar yada tam tersi
İçine sinen bir araba karşıma gelirse alacağım.