SiyahAdam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 610 6 Temmuz 2013 #1 Corona SDK öğrenmeye başladım ama türkçe kaynak bulamadım..Lua diye bir dilde yazılıyormuş..Bilen duyan varsa lütfen yardımcı olun
Corona SDK öğrenmeye başladım ama türkçe kaynak bulamadım..Lua diye bir dilde yazılıyormuş..Bilen duyan varsa lütfen yardımcı olun
M mek63 Site Gezgini Mesajlar 92 6 Temmuz 2013 #2 Gülmeyin bana ama, corona nedir, lua nasıldır yenilir mi içilirmi ? ilk defa duyuyorum nedir bunlar....
Gülmeyin bana ama, corona nedir, lua nasıldır yenilir mi içilirmi ? ilk defa duyuyorum nedir bunlar....
btedernegi Üye Mesajlar 85 1 Ağustos 2013 #3 mescan' Alıntı: Corona SDK öğrenmeye başladım ama türkçe kaynak bulamadım..Lua diye bir dilde yazılıyormuş..Bilen duyan varsa lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... durumunuz nedir hocam?
mescan' Alıntı: Corona SDK öğrenmeye başladım ama türkçe kaynak bulamadım..Lua diye bir dilde yazılıyormuş..Bilen duyan varsa lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... durumunuz nedir hocam?