Corolla 2007 hatchback 1.6 sol

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btrci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btrci

Aktif Üye
Arkadaslar merhaba kismetse bu arabayi alacagim 83 binde tup yok kullananlar' bilenler var mi yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim..

2 yıldır 2004 modelini kullanıyorum, resmen aşığım. :oops:

Hiç arkana bakmassın, Şiddetle tavsiye ederim. :+1:

Boya yok geri geri giderken bagaj kapagini direge vurmus serviste degistirmis onun harici cok iyi bakmis temiz araba..27 ye anlastik.habibocak ,kafkas hocam yakit hakkinda bilgi verebilir misiniz
telden yaziyorum hata varsa kusura bakmayin..

btrci' Alıntı:
Boya yok geri geri giderken bagaj kapagini direge vurmus serviste degistirmis onun harici cok iyi bakmis temiz araba..27 ye anlastik.habibocak ,kafkas hocam yakit hakkinda bilgi verebilir misiniz

Benzinde çok yakıyor ama tüp taktırırsan 20 krş altına düşersin. Şuan benimki yaz aylarınd 18-20 KRŞ yakıyor.

Selenga hocam ilgin icin sagol net olarak ne yakiyor benzinde bir de tupte uyum sorunu yasamadiniz di mi markasi ne sizinkinin..

Ben alırken ön tampon, arka tampon ve kaput değişikti. Bayan sürücü acemi iken çarpmış, serviste değiştirmiş, bilerek aldım pişman değilim :)

Yüksek devirde Benzin ş.içi 10 lt ş.dışı 8 litre yaktırdığım oldu.
Normal kullanım Benzin ş içi 8 lt ş.dışı 6,5 lt oldu

Sonra tüp taktırdım. sakin kullanımlarda (ki kullanamıyorum) 21-22 kuruşa kadar rahat düşüyor yakıt.

15000 Kmdir Ati ker marka lpg var çok memmunum.

İnan segmentindeki birçok benzinli rakibine göre çok iyi, Sadece civicler aynı performansı daha az yakıtla sağlıyorlar emin ol.

Selamlar

Hocam ayrıca LPG 1000 Tl ye halloldu (geçen ramazan ayında taktırdım) ve aynı modelden 4 tane daha var arkadaşlarımda 1 problem dahi duymadım.

Aracı aldıktan sonra ne kadar isabetli bir karar verdiğini başkalarının araçlarına baktığında anlayacaksın hocam, için rahat olsun. :+1:

Tüp atiker, yaklaşık 30 km yaptım hiç sıkıntı yaşamadım. Herhangi bir uyum sorunu yok. Tek sıkıntısı bagaj kapasitesini düşürüyor olması. Şuan net 20 krş yakıyor ama kullanıma göre bazen bu miktar artıp azalabiliyor. Benzinde ise uzun süredir test etmedim. Şuanki durumu nedir bilemiyeceğim.

Sayın Hocam,

Prins Tüp var. Kullanıma göre şehir içi yakıt 21-25 kuruş arası. Şehirler arası daha düşük. Tüp prins olunca uyum sıkıntısı yok. Tüpte de benzinde de performans mükemmel. 47 bin km'de aldım. 2,5 yıldır biniyorum. Şu anda 64 binde. Değişen yok. 2,5 yıldır yağ su vs. haricinde hiçbir masrafı çıkmadı. 1,5 ay önce muayene yaptırdım. Hatasız geçti. Harika bir araba.

Temiz ise kaçırma derim.

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler.. İcimi rahatlattiniz Allah kaza bela pismanlik vermesin arabayi alinca tecrubelerimi paylasirim ben de insaallah...

btrci' Alıntı:

Hocam abimde var 2005 modeli. Araba orjinal 45 bin km'de. Boya değişen yok. Araba Konya'da.
Satıyor. Düşünürsen gözü kapalı tavsiye ederim...

BBNET
Geri