corolla 1.4 D-4D Comfort

Kodla Büyü

aakcakaza

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaslar 2011 model 40 bin de, sadece ön kaput değişik ama kaza yok bundan eminim, keyfe keder değişmiş.

baska hiçbir oynama yok aracta,40bin 500 tl. sizce alınır mı? daha doğrusu bi arabaya bu kadar para verilir mi?

bu arada 32 bini felan peş gerisi de 1 milyar taksitle olacak.

40 bin km yapmış vay bee. kaput değişmiş araba ne kadar bilindikte olsa ilerde satarken sıkıntı yaratır sonuçta motoru koruyan kaporta parçası

40.000 km yol yapmış bence çok 40 milyar para vereceksiniz bence almayın

49-40=9 bin tl

------------

Kaput değişmiş;
40.000 km yol almışş..

bence 36 -38 arası eder..

aakcakaza' Alıntı:
arkadaslar 2011 model 40 bin de, sadece ön kaput değişik ama kaza yok bundan eminim, keyfe keder değişmiş.

baska hiçbir oynama yok aracta,40bin 500 tl. sizce alınır mı? daha doğrusu bi arabaya bu kadar para verilir mi?

bu arada 32 bini felan peş gerisi de 1 milyar taksitle olacak.
Eğer söz konusu bahsettiğiniz araba ise 49.000 km ye sıfırı varken, bu araca 40.000 vermek olmaz. size şunu diyeyim sıfır araç almak parayla ölçülecek bi duygu değil.. verin 9.000 daha alın sıfırını...pişman olmazsınız.. aradaki fark çok fazla olsa belki ama 9.000 tl için değmez...

hocam araç birkaç ayda okadar km yapmış. istanbul'da taksi olsa anca o km yi yapar herhalde birkaç ayda.

karar zor cidden.9-10 bin tl fark değişen var km ortalamanın üzerinde yaşına bakarak..kararını bende merak ettim hocam :)

hocam bizde corolla comfort düşünüyorduk sıfırı 52 bin en düşük fiyat aldığımız buydu

hocam bendede 2011 d-4d comfort var. eğer arabada kaza yoksa hemen al. hiç durma. sana söyle anlatayım. arabanın sıfırı 49.900 su anda. 2011 2 ay içinde kalkacak ve sadece 2012ler kalacak. 2012 sıfırı su anda 53.500. yılbaşı zammıda gelecek bu araca. en az 55.000 olacak. sana basit bir soru soruyorum:
2012si 55.000 olan arabanın 2011 2. eli kaç para eder. 40.000 mi eder. kesinlikle hayır. en az 45-46 eder.
merak ettiğin soracağın birsey varsa özeldende msj atabilirsin.

Yani 9000 tl az bir para değil - belki 1 senelik birikimindir 9000 tl .

Ancak ben olsam sıfır araç alırdım kesinlikle. Değişeni bırakın - çizik bile olmayan bir 2011 model araç olmuş olsa - km si 5-10 bin de olsa, sıfırı ile arasında 6-7 bin Tl oynasa, ancak o zaman tereddüde düşerdim. Bunlar olmadıktan sonra hiç gerek yok riske girmeye. Emin olun sıfır araç alınca - bu aracı aldığınızdan daha fazla seveceksiniz aracınızı.

Kaput ta bir şey yok diyorsunuz, gerçekten belki kazadan dolayı değişmemiştir , ama yarın bir gün araçta küçük bir problem olduğunda aklınızda hep " acaba ? " lar olacak. Bir de siz biliyorsunuz bir şey olamdığını - ama ileride satarken satacağınız kişiler size güvenmeyecektir, aracı değerinin altında vermek zorunda kalabilirsiniz. Halkımız değişeni bırakın - boyaya karşı bile aşırı hassas.

Alın 2012 model 0 aracı, hiç arkanıza bakmadan keyifle kullanın- ki bence sıfırını alacaksınız zaten.

Sayın hocam çok uzun zamandır bende toyota corolla 1.4 D - 4D aracını takip ediyorum. bahsettiğiniz araç 2011 model 40bin de 40.500TL. 9000 tl lik bir fark var ve bu fark ciddi bir fark. Aracın km si çok normal bir km. Toyota gibi bir marka zaten araçlarına 1milyon km garantisi vererek üretiyor artık. 97-98-99 model klasik toyotolara baktığınızda o dönem araçlarının tamamı şimdilerde 200bin-300bin km aralığındalar ve hala peynir ekmek gibi gidiyor yani 2. eli çok iyi olan bir araç.

Fakat aracın ön kaputunun keyfe keder değişmesi durumu benim inanabileceğim bir durum değildir. cizikten dolayıda kimse bir aracın kaputunu değiştirmez çünkü o aracın satımında kaput değişiminin bilinmesi karşı tarafında kafasında ciddi soru işaretleri bırakır. Fakat bu durum sizin içinize siniyorsa ben olsam düşünürdüm almayı.

Size bir tavsiye ""opel astra classic III 1.3 Diesel" aracınıda bir inceleyin. 2012 model sıfır araçları 42.000TL. aynı segmentin araçları değil belki fakat yakıt, sağlamlık ve 2. el piyasalarını düşündüğünüzde benzer kapılara çıkabilir.

Ben demiştim zaten aakcakaza 8)
En doğrusunu yaptın bence - al 0 bak keyfine -

YuLiaN' Alıntı:
hocam araç birkaç ayda okadar km yapmış. istanbul'da taksi olsa anca o km yi yapar herhalde birkaç ayda.

karar zor cidden.9-10 bin tl fark değişen var km ortalamanın üzerinde yaşına bakarak..kararını bende merak ettim hocam :)

araç 2010 yılının ekim kasım aylarında alınmış olamazmı?

kazasını bilemem hocam ama ezikten dolayı falan değişmiş ise kaput, o zaman aracı kaçırmışsın derim. ancak en önemli şey içine sinmesi. içine sinmemişse zaten 3-5 aya kalmaz satardın arabayı.

bende yok şunun çiziği yok bunun boyası derken sıfır aldım en sonunda arabayı. 10.000 km oldu. çokta memnunum. şehir içi-dışı karışık 5.2 litre yakıyo araç. tavsiyede ederim.

2009 elegant mmt vites var bende bende 40 bin tl ye aldım.. alırken çok düşündüm ama verdiğin paraya degiyor... fiyatlar hemen hemen o civarda zaten... yani değer. ama sıfırını alabilirsen sıfır al 49 000 e o daha mantıklı...

birde kaput degişimi olayı var... saterken alacak adama analatamayabilirrsin... ve 40000 bakımı falan yapılmısmı aracın... bakımları tammı.. toyotoda 40000 ağır bakımdır.....

Birazdaha pazarlık yapın. ne kurtarsanız kardır. ama bence fiyat o kadarda kötü değil. toyota havada karada gider. :)

Maşaallah, millet ne güzel 40-50 binlik arabalara biniyor. Benim araba 11-12 bin tl lik ancak. Halime çok şükür ama merak ediyorum, sizler de öğretmensiniz, böyle arabalara nasıl binebiliyorsunuz? Allah isterse nasip eder, inşallah bizler de bineriz..
Kimsenin malında gözüm yoktur, Allah daha iyilerini naip etsin sizlere..

Dostum o araba o kadar para eder. Aldığın zaman pişman olacağını sanmam.
Ama eğer evin var borcun da yoksa, maddi sıkıntın da yoksa sıfırını al.

Hocam internette 42.500 denilen aracın satış fiyatı 38000 civarıdır. nette fiyatlar şişiriliyor adam 16000 yazıyor 14000 e anca satıyor bence acele etmeyin sıfır yerine daha temiz değişeni olmayan bir ikinci elde işinizi görecektir. 2011 modelin fiyatı 2012 yılında dahada düşecek arkadaşların dediği gibi sıfır alsanız bile aldığınız gün 6-7 bin tl zararda olacaksınız. Bu yüzen temiz değişensiz çünkü satarken sorun oluyor fazlasıyla siz bilsenizde karşıdaki insanlar inanmaz.

shopar' Alıntı:
Hocam internette 42.500 denilen aracın satış fiyatı 38000 civarıdır. nette fiyatlar şişiriliyor adam 16000 yazıyor 14000 e anca satıyor bence acele etmeyin sıfır yerine daha temiz değişeni olmayan bir ikinci elde işinizi görecektir. 2011 modelin fiyatı 2012 yılında dahada düşecek arkadaşların dediği gibi sıfır alsanız bile aldığınız gün 6-7 bin tl zararda olacaksınız. Bu yüzen temiz değişensiz çünkü satarken sorun oluyor fazlasıyla siz bilsenizde karşıdaki insanlar inanmaz.
sıfırı 50.000 olan bir arabanın 2. eli( aynı model hemde) nasıl 12.000 lira daha az olabilir hocam. piyasadan haberiniz yok bence. şu anda 2011 comfortu 38.000 liraya bulun ben anında satın alırım. düşünmem bile alır 41-42.000 anında satarım.
su anda 2012si 53.400 lira (52.000-52.500 alabilirsin max. çünkü toyota indirim fazla yapmıyor. yerine aksesuar veriyor) arabanın ki toyota yılbaşından sonra 2011 satışı yapmıyo çünkü elinde kalmıyo. yılbaşından sonrada şubat gibi araba fiyatlarına zam geliyo. araba şubatta en az 55.000 olacaktır. 55.000 olan bir arabanın 1 yaşındaki ikinci eli kaç para eder sizce? (kaputtaki olayı bilmiyorum. o hariç konuşuyorum)

hocam bende afyon sandıklıdayım ve 2011 toyota corolla 1.4 D4 dizel comfortum var daha 12000 km kaporta falan temiz çizik yok aynı zamanda birde motorsikletim var ilçe içinde motorsikleti kullanıyorum bu kilometreyi sadece denizliye giderken yaptım düşünürsen bi şeyler yaparız

2012 modelinde 2000 indirim oldu 1 kasım itibariyle
2011 modeli bayilerde tükenmiş
arkadaşlar comfort mu alayım yoksa comfort extra mı?

BBNET
Geri