CODEIGNITER Altyapılı yeni sitem v1.0

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kendi kodlamam ve tasarımım olan yeni bir script yazdım..
SİTE ÖNİZLEME --> SİTEYE GİT...

Bu script dersimiz.com sitesinin gelişmiş versiyonu olarak tanımlabilir..

Sistem ana kategoriye girince gelen sayfada ona bağlı alt kategoriler listelenmekte ve bunlara tıklanınca kategori altındaki yazılar listelenip sag tarafta alt ketagorıye baglı alt kategorilerin listelenmesi şekliyle çalışmaktadır.

Adjacency kategori listeleme mantığını kullanarak sonsuz sayıda kaegori oluşturma özelliğine sahiptir.

Ayrıca siteye giriş yapan kullanılarında siteye dosya yükleme imkanı bulunmaktadır..

İlgilenen olursa scripti satıyorum..

Ekli dosyalar

• ilketkinlik-com1.jpg
    ilketkinlik-com1.jpg
    138.5 KB · Görüntüleme: 1,446
  • ilketkinlik-com2.jpg
    ilketkinlik-com2.jpg
    57.3 KB · Görüntüleme: 1,443
  • ilketkinlik-com3.jpg
    ilketkinlik-com3.jpg
    95.5 KB · Görüntüleme: 1,445
  • ilketkinlik-com4.jpg
    ilketkinlik-com4.jpg
    42.4 KB · Görüntüleme: 1,430
teşekkürler hocam..

Birazda satabilirsek ii olur denk gelirse :)

bi kişiye sattım cok fazla bı paraya değil ama sonuçta bişiler kazanıncada güzel oluyo..

Hocam güzel iş çıkarmışsınız ve umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız...

Eyvallah hocam..

Adsense basvuru yaptık yetersiz içerik dedi. şimdi biraz daha konu ekleyip tekrarlıcam başvuruyu...

script amaca uygun olabilir ama biraz daha görselliğe ihtiyacın var , aslında çok basit bi kaç ufak değişiklikle göze daha güzel görünebilir , diğer scriptlerden esinlenebilirsin , imzamda bulunan opencart ile hazırlanmış kalitebal sitesine bi göz at istersen.

ejdeharr' Alıntı:
script amaca uygun olabilir ama biraz daha görselliğe ihtiyacın var , aslında çok basit bi kaç ufak değişiklikle göze daha güzel görünebilir , diğer scriptlerden esinlenebilirsin , imzamda bulunan opencart ile hazırlanmış kalitebal sitesine bi göz at istersen.

siteniz güzelmiş hocam bu opencart ı biraz acsanız.

aakcakaza' Alıntı:
ejdeharr' Alıntı:

siteniz güzelmiş hocam bu opencart ı biraz acsanız.
Benim bildiğim kadarıyla e-ticaret siteleri oluşturmak amacıyla kullanılan script olması lazım. joomla wordpress mantığı ile calısıyo..

Ben bu siteyi oluşturmadan önce bir çok e-ticaret uygulamasını araştırdım ve içlerinden opencartı seçtim, aslında opencart diğerleri kadar yaygın değil ama bence içlerinde en kullanışlı ve en güzel olanı, opencart türkiye sitesinden istediğiniz konuda yardım alabiliyosunuz, bir e-ticeret sitesi için hemen hemen herşey düşünülmüş, mesela canlı destek olayı site içindeki modullerde var gmail yada messanger hesabınızla ilişkilendiriyorsunuz alın size canlı destek , kredi kartı ile alış veriş yapılabilmesi için gerekli olan kredi kartı satış modulu (sanal pos modulu ) var , normalde 30 dolar gibi bi fiyatı olan bu modulu gönüllü bi arkadaş bedava paylaşıyor ( biryerlere hayır yapmanızı umarak) , kısacası e-ticaret için kullanılan scriptlerin içinden bence opencar tercih edilmeli.

Test (demo ) Sayfası : http://www.opencart-tr.com/demo
örnek site: www.kalitebal.com

BBNET
Geri