code.org ta öğrenci ilerlemesi görme(ÇÖZÜLDÜ)

Kodla Büyü

minEvoRise

Süper Üye
Süper Üye
code.org sitesine kendim üye oldum. Tüm öğrencileri de tek tek kendim üye ettim. Ancak öğrenciler ile benim aramda henüz bağ yok. Yani değerlendirmelerini ve ilerlemelerini göremiyorum.
Bunu nasıl yapıyorsunuz.
Teşekkür ederim

Re: code.org ta öğrenci ilerlemesini nasıl göreceğim

ögrencileri üye etmiyoruz. Kendi hesabımızdan sınıflar olusturuyoruz, ögrencileri sınıflara ekliyoruz. Code.org her sınıfa bir url ve her ögrenciye bir sifre veriyor. Biz ogrencilerle sınıfın url sini ve sifrelerini paylasıyoruz. Ve ogrencinin yaptigi her ilerlemeyi kendi hesabımızdan görüyoruz.

Re: code.org ta öğrenci ilerlemesini nasıl göreceğim

denizlerb' Alıntı:
ögrencileri üye etmiyoruz. Kendi hesabımızdan sınıflar olusturuyoruz, ögrencileri sınıflara ekliyoruz. Code.org her sınıfa bir url ve her ögrenciye bir sifre veriyor. Biz ogrencilerle sınıfın url sini ve sifrelerini paylasıyoruz. Ve ogrencinin yaptigi her ilerlemeyi kendi hesabımızdan görüyoruz.

Hocam sınıf oluşturturmanın ilk aşaması nereden başlıyor acaba. Bulamadım bir türlü

Code.org aslında çok güzel anlatmış yaş grubuna göre nasıl sınıf oluşturulacağını. Küçük yaşlar için resim, orta yaş grubu için kelime, büyük yaş grubu için ise e-posta hesabı ile ....

önceleri 5 lerde kelime 6 ve 7 lerde e-posta ile sınıf oluşturuyordum fakat bu sene itibarı ile 5. sınıflarda da e-posta ile oluşturuyorum. Bunun faydası ders kodunu öğrencielre verip öğretmeni ekle diyorsunuz. öğrenci bir kere sizi eklerse artık tüm ilerlemesini görebiirsiniz. Ayrı ayrı dersler oluşturmanıza da gerek kalmaz. Dersi düzenleden ders konusunu değiştirdiğinizde o dersteki ilerlemesini de görebilirsiniz.

BBNET
Geri