Code.org Görseller Açılmıyor

Kodla Büyü

burhaneren

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
898
Arkadaşlar Code.org da çalışırken sıklıkla oyunların görselleri açılmıyor. Chrome kullanıyorum ve ayarları sıfırladığım zaman geliyor görsel. Sorun ne olabilir fikriniz varmıdır. Java,flash vs yüklü ve güncel.
 
Hocam ben ayarlardan görselleri sıfırlayarak çözdüm başka çözüm yolu da bulamadım çocuklara da öğrettim o şekilde tamamladık.. çok büyük sıkıntı..
 
Hocam açıkcası yandex yükleyip denemedim. Chrome ayarlarını sıfırlayarak çözüyorum. Arkadaşlardan öneri bekliyorum :)
 
ben code org üzerinden uygulama sınavı yapmayı düşünüyorum
siz ne düşünüyorsunuz yada ne yapacaksınız fikriniz var mı?
sınavdan sonra da scratch a geçicem
 
eemree' Alıntı:
ben code org üzerinden uygulama sınavı yapmayı düşünüyorum
siz ne düşünüyorsunuz yada ne yapacaksınız fikriniz var mı?
sınavdan sonra da scratch a geçicem


Hocam ben 3-4 hafta uygulama yaptırdım. Algoritma mantığının temelini verdim. Bu haftadan itibarende yavaş yavaş scratche başlıyorum. Tabi code.org da çocuklara o haftaki uygulamayı yaptırmadan önce scratch hakkında merak uyandırmak adına ilginç uygulamalardan birkaç örnek sundum her hafta. Sınavı uygulama değilde kağıt üzerinde kendi yazdığım ve code.org dan aldığım bazı örneklerle yapmayı planlıyorum. Ama eğer bilgisayar sayınız yeterli ise ve çocukların kabileyetlerine güveniyorsanız uygulama sınavı daha verimli olur.
 
hocam ben 1. dönem 6. sınıflara tamamen code.org üzerinde çalışmalar yaptırdım. bu dönem scratch üzerinde çalışıyoruz. 1. dönem yazılılarımı kağıt üzerinde yaptım ve çok da memnun kaldım. size de tavsiye ederim.
 
aynı sorun bende de oluyor arkadaşlar. bazen Ctrl+F5 yapıyorum geliyor bazen bu da fayda etmiyor. zaten bağlantı hızı 1mb. ayarlardan sıfırlama nasıl oluyor?
 
asusv' Alıntı:
hocam ben 1. dönem 6. sınıflara tamamen code.org üzerinde çalışmalar yaptırdım. bu dönem scratch üzerinde çalışıyoruz. 1. dönem yazılılarımı kağıt üzerinde yaptım ve çok da memnun kaldım. size de tavsiye ederim.
hocam paylaşabilirseniz sevinirim
 
Hocam bende de aynı şekilde chrome da görseller gelmiyordu. Bende mozilla da açmayı denedim. Mozilla sorunsuz açıyor. Birde onu deneyin.
 
Hocam bazen ikisinde de görünmüyor. Benim daha başka bi sorunum var. Öğrenciler üye olup verdiğim kodla da sınıfa dahil oluyorlar. Ancak bazı öğrenciler görünen isimlerini küfürle doldurmuş. Daha sonrasında diğer öğrenciler gizli sözcükle giriş yapabilmek için sınıf listesini açınca bu küfürler de oluyor listede. Bunu nasıl engellerim?
 
İnternet Explorerde açılıyor. Sponsorlardan biri Bil Gates oldupundan olabilir :)
Şaka bir yana bende de aynı srun var. Bilgisayarlarda deepfreeze olduğu için chrome vs güncelleme yapmadım.. Belki ondandır. Evde tıkır tıkır çalışıyor. Meb hattı youtube videoları engelliyor ama resimleri zannetmem..
 
ben googlechorome den giriyorum. soru gözükmeyince geçmişi temizleyip chorome yi kapatıp tekrar açıyorum öyle soru gözüküyor
 
BBNET
Geri
Üst