ohen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 270 6 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar clubhouse davetiyesi arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
buzdagi83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 575 6 Şubat 2021 #2 Clubhouse davetiyesi ve bir adet iphone gönderirseniz ben de talibim arkadaşlar.
H HebunAnNebun Site Gezgini Mesajlar 81 7 Şubat 2021 #5 hocam facede interrail Turkiye var orda zincir olurşturmuşlardı dağıtıyorlardı interrail yardımda olabilir ikisinden biridir zaten aynı grubun kolları
hocam facede interrail Turkiye var orda zincir olurşturmuşlardı dağıtıyorlardı interrail yardımda olabilir ikisinden biridir zaten aynı grubun kolları
ohen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 270 7 Şubat 2021 #6 Dediğiniz gruba da baktım ama hala bulamadım. aramaya devam.
G gregor-samsa Aktif Üye Mesajlar 105 8 Şubat 2021 #9 atakom' Alıntı: ne işe yarıyor ki bu? Genişletmek için tıkla ... Görüntülü sohbet odaları var her konuda. Zamanla yayılır sanırım.
atakom' Alıntı: ne işe yarıyor ki bu? Genişletmek için tıkla ... Görüntülü sohbet odaları var her konuda. Zamanla yayılır sanırım.
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 8 Şubat 2021 #10 gregor-samsa' Alıntı: Görüntülü sohbet odaları var her konuda. Zamanla yayılır sanırım. Genişletmek için tıkla ... Görüntü yok bildiğim kadarıyla, sesli sohbet odaları. Bir nevi canlı radyo olayı...
gregor-samsa' Alıntı: Görüntülü sohbet odaları var her konuda. Zamanla yayılır sanırım. Genişletmek için tıkla ... Görüntü yok bildiğim kadarıyla, sesli sohbet odaları. Bir nevi canlı radyo olayı...
M melihce Site Gezgini Mesajlar 51 8 Şubat 2021 #11 konu ile ilgili barış özcanın güzel bir videosu var. izlemenizi tavsiye ederim
hatars3 Üye Mesajlar 9 14 Şubat 2021 #12 tek davetiye hakkı verdiler hocam maalesef. arkadaşım için kullandım. rehberinizde katılan varsa sizi görecektir. bir whatsapp durumu yapın.
tek davetiye hakkı verdiler hocam maalesef. arkadaşım için kullandım. rehberinizde katılan varsa sizi görecektir. bir whatsapp durumu yapın.