Clonezilla ile hem C hem de D diskinin imajı nasıl alınır?

Kodla Büyü

Muhammet34

Site Gezgini
Clonezilla ile imaj almak istiyorum fakat alacağım bilgisayarda C ve D diski var, her iki diskinde imajını nasıl alacağım? (ikisi tek bir disk sadece ikiye ayrılmış)
son olarak imajı atacağım tahtalarda D diskinde yedekler var kurulum sırasında D diskindeki verilerin silinmemesi için nelere dikkat etmem lazım?

Son düzenleme:
Şöyle tüm disk imajını alabilirsiniz. Yükleyeceğiniz bilgisayarın tüm bölümleri silinir onun için önceden o bilgisayarın D: bölümündekilerini taşınabilir bir harddiske yedeklemeniz gerekir.

clonezilla ile imajı geri yüklerken seçtiğiniz dizin clonezilla kalıp dizinidir alt dizinin bağlanması mümkün olmadı diyor. Kaç kez denedim hep aynı nerede hata yapıyorum ?

Clonezilla ile imaj almak istiyorum fakat alacağım bilgisayarda C ve D diski var, her iki diskinde imajını nasıl alacağım? (ikisi tek bir disk sadece ikiye ayrılmış)
son olarak imajı atacağım tahtalarda D diskinde yedekler var kurulum sırasında D diskindeki verilerin silinmemesi için nelere dikkat etmem lazım?
Macrium reflect ile imaj almayı denediniz mi hocam?

Flash belleğe doğru bir şekilde boot etmişmiydiniz.
hocam ilk kez kullandım ve şu şekilde ilerledim: önce rufus ile clonezilla yı yazdırdım tahtayı flashtan başlattım ikinci bir flash belleğe yedek aldım sonra tekrar aynı şekilde açıp bu kez de yedeği yüklemeye çalıştım ancak her seferinde aynı hatayı aldım

hocam ilk kez kullandım ve şu şekilde ilerledim: önce rufus ile clonezilla yı yazdırdım tahtayı flashtan başlattım ikinci bir flash belleğe yedek aldım sonra tekrar aynı şekilde açıp bu kez de yedeği yüklemeye çalıştım ancak her seferinde aynı hatayı aldım
Hocam işlem adımlarını yanlış yapıyor olabilirsiniz şu videomu izleyip deneyin.

Yedek aldıktan sonra iso dosyasına dönüştürdünüz mü?

Sadece C 'nin imajını alsanız olmuyor mu?

Aldıktan sonra imajı atacağım tahtada kurulum esnasında tüm disk bölümlerini silmiyor mu Clonezilla?
Hayır, sadece C: 'nin imajını alıp, sadece C'nin üzerine yazabilirsiniz AMA disk bölümlendirmesinin (C ve D'nin boyutlarının) her bilgisayarda aynı olması lazım diye biliyorum.

Tahtanın imajını aldım başka tahtaya yüklerken invalid argument hatası veriyor. İki farklı tahtada iki farlı usb bellek ile yaptım geri yüklerken aynı hatayı alıyorum. Nasıl yapmalıyım

ilksms
Geri