clio 4

Kodla Büyü
Az Yakan, Servis ağı geniş, Tasarımı güzel, sağlam DCI motoru olan bir odun bence :puhaha: Şaka bi yana iç hacim ve malzeme kalitesi dışında benim bile hoşuma gitti

Güvenliklidir, Dayanıklıdır, Az yakar ama konfor bence yok.

Tercih&Para&İhtiyaç meselesi

Saygılar

Yeni 1.5 dCi 90 bg Stop & Start tek kelimeyle sınıfının en iyisi! Karma parkurda 3,6 lt/100km tüketim ve 93 g CO2 emisyonu ve 220Nm torku ile, Yeni Clio sürüş keyfini de unutmadan çok iddialı bir yakıt tüketimi sağlıyor.

3,6 LT :o inanılmaz gerçekten

Ev arkadaşımda da var hocam. O şöyle diyor; bastınmı gidiyor, motoru çok atik ve ekonomik, konfor yok, viraja sert gir kaldırır atar. Kısacası uçan teneke diyor :)

cingozcemal' Alıntı:
Ev arkadaşımda da var hocam. O şöyle diyor; bastınmı gidiyor, motoru çok atik ve ekonomik, konfor yok, viraja sert gir kaldırır atar. Kısacası uçan teneke diyor :)
bu araç için "uçan teneke" lafı biraz ağır olmuş bence. kendi segmentinde kaliteli bir araba. ayrıca hangi araç olursa olsun viraja sert girdiğinde atma yapar :)

konfor beklentisi olmayan için alınabilcek bir araç bence
tek sıkıntı arka camlar manuel ?(onada bi anlam veremedim)

Güvenlik testlerinden 5 yıldız alan ve emsallerine göre fazla donanıma sahip Renault'tan beklenmeyecek bir araba.
Fiyatı ve yakıt ekonomisi de çok iyi bence.

çok kararsız kalmıştım hocam clio 4 mü yeni megane mı diye, meganeda karar kıldık...
siyah clio 4, turuncu çelik jant, siyah iç döşeme 10 numara spor olmuş araba benim dikkatimi çeken bagaj çok küçük kalmış, aile arabası için eksi bi özellik gibi geldi, birde etiketin dezavatajı var tabi başka bi marka bu aracı yapsa ekmek su gibi giderdi kanımca, clio insanlara biraz basit geliyor isim olarak...

yeni araçların;
-tasarımları çok hoş
-malzeme kalitesi vasat
-servise bağımlılığı yüksek
-dışarıdan müdahalaye (sanayide işleme) karşı çok hassas
-arıza potansiyeli yüksek

BBNET
Geri