clio 3 mü aveo mu?

Kodla Büyü

sonzeybek

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar hatchback araç alacağım 26-27 bin tl ye.Clio 3 extreme edition yada aveo 1.4 lt bu iki araçtan hangisini önerirsiniz ikisi de 2011 model. bu araçları kullananlar iyi ya da kötü yönlerini yazabilirler mi?

avea nun euroncap testlerine bakmıştım. zayıf notlar almış. kaza esansında pek sağlam değil gibi.

bildiğim kadarıyla chevrolet avrupa'dan çekiliyor buda clioyu ön plana çıkarıyor.

kullandıktan sonra rahat satabilmeyi düşünüyorsan clio daha mantıklı chevrolet türkiyeden çekiliyor ama opel servisi bakacak

2011 aveo otomatik kullandım .sıkıntı yaşamadım birçok parça opel korsa ile uyumlu 100 beygir 130 torka sahip. fakat türkiye chavrolet üertimi seneye kalkacağı için ciddi sıkıntı . bende aracımı bu yüzden sattım bilginize . Toyota ya da honda problemsiz araçlardır.

chevi iyiydi de şu avrupadan çekilme işi sakat oldu. bende çok yakmasına rağmen otomatik cruze alıcaktım vazgeçtim.
parça sıkıntısı olmaz 10yıl tedarik etmek zorunda ve opel servisleri bakıyor ama fiyat konusunda sıkıntı yaşanabilir . motorda problem yaşanırsa motoru opel olduğu için çözülür ama kaporta da olursa fahiş fiyatla karşılaşabilinir.

yusufbaysal' Alıntı:

Hocam kalite olarak olabilir ama geniş düşünmek lazım, artık avrupada olmayacak bu da ister istemez bazı parça fiyatlarını yukarı çekmesi demek, araç değerinin düşmesi de cabası. Tersinden bakacak olursak servis, parça, satarken de değerli olması vb. nedenlerden bence clio öne çıkıyor. Her ne kadar ülkemizde clio, doğan gibi araçların değerinden fazla fiyata alınıp satılması bana garip gelse de, sonuçta bir gerçek; talep var. İnşallah Hocam temiz bir araba bulabilir, en önemlisi de bu bence sorunsuz keyif alabileceğin bir araba...

dün 2011 aveo hb lt aldım.ilk izlenimim içi çok geniş ve teknolojik bir araç. çok beğendim. uzun süre binmek için ideal bir araç. yol tutuşunu beğendim. Allah kaza bela vermesin önemli olan bu.

hayırlı olsun hocam. Arabanın durumu ne ve ne kadar verdin sorabilir miyim? Benimde ilgimi çekiyor bu araç.

hocam aldığım araç sıfır gibi sağolsun ilk sahibi paspaslarına ayak basmamış üzerine farklı paspas koymuş, kılıfla oturmuş. araçta şu da olsa diyebileceğiniz hiçbir eksik bulunmuyor. alırsanız hb tavsiye ederim içi yayla gibi geniş. bagajı yeterli. 26000 e aldım. aldıktan sonra en ufak pişmanlık yaşamadım. inşallah yaşamam da. lpg li aldım 50 tl lik gaz ile uzun yol 250 km yaptım. işçilik, malzeme kalitesi yeterli bence. kısacası marka takıntın olmayacak alıp keyfine bakacaksın

BBNET
Geri