Rüzgara Karşı'' Alıntı:güvenli diyen arkadaşlar kaynak dosyalarındaki kodları incelediniz mi ki güvenli diyorsunuz?
okyanus41' Alıntı:jumla konusunda herhangi bir alanda tıkanırsanız yardımcı olurum hocam bu arada. aklınızda olsun
Rüzgara Karşı'' Alıntı:güvenli diyen arkadaşlar kaynak dosyalarındaki kodları incelediniz mi ki güvenli diyorsunuz?
Yok hocam sıkılmam merak etmeyin. yardımcı olabilirim. Şu an 13 tane sitem var jumla ila yaptığım. hepsinin yöneticisiyim sürekli kontrol vs. yardımcı olurum inşallahdj_alper' Alıntı:okyanus41' Alıntı:jumla konusunda herhangi bir alanda tıkanırsanız yardımcı olurum hocam bu arada. aklınızda olsun
Hocam ben yakın bir zamanda bulaşmaya düşünüyorum bu joomla. Başınızı ağrıta bilirim bak ona göreSıkılacaksanız baştan söyleyin bende joomla kurmaktan vazgeçeyim
![]()
![]()
Galeri konusunda datsogaleriyi tavsiye ederim. Easybook konusunda da yeni sürümü var, easybook reloaded diye, mutlaka onu kurun. eskiyi kurmayınmuho271' Alıntı:phoca galery ve easy book kurdum az önce bunlarımı kastediyorsunuz bu bileşenler güvenlimidir sizce
muho271' Alıntı:peki bu bileşenleri paylaşabilirmisiniz
okyanus41' Alıntı:Yok hocam sıkılmam merak etmeyin. yardımcı olabilirim. Şu an 13 tane sitem var jumla ila yaptığım. hepsinin yöneticisiyim sürekli kontrol vs. yardımcı olurum inşallahdj_alper' Alıntı:okyanus41' Alıntı:jumla konusunda herhangi bir alanda tıkanırsanız yardımcı olurum hocam bu arada. aklınızda olsun
Hocam ben yakın bir zamanda bulaşmaya düşünüyorum bu joomla. Başınızı ağrıta bilirim bak ona göreSıkılacaksanız baştan söyleyin bende joomla kurmaktan vazgeçeyim
![]()
![]()