Citroen NEMO alınır mı?

Kodla Büyü
bizde amcaoğlunda var biz gayet memnunuz onda çocuk falanda var problemsız yasayıp gıdıyor.ama en ıyı gene de bu arabayı uzun soluklu bınenler bılır

AMAAAAAA ;
HOCAM BENDE ARABA ARARKEN HATAY KIRIKHANDA BİR ARABA BULMUSTUM KIRIKHANDAN ARABA ALMA HAKKINDA UYARDILAR BENI ZATEN AYNI ARKADAŞLAR SENIDE UYARIRLAR .BEN VAZGECMISTIM ONLARIN UYARILARINI DIKKATE ALARAK HABERIN OLSUN

Hocam sıfırını bursa bayisi 37 civarına bırakıyodu sanırım gecen gezmeye gitmiştim. Ama donanım farkı varmı bilemiyorum. Şu anda yüksek model alacak arkadaşlar sıfır fiyatını soruşturmadan almasınlar. İkinci elciler sıfıra yakın fiyat istiyor.

yakıt olarak ekonomik fakat motor sesi cok uzun yolda resmen kamyon kafan şişer bipper kullandım partner yada doblo al kardeşim rahat edersın

Fiorino arka koltuk ayak koyma yeri dar
diye hatırlıyorum
bi araştır istersen

aresbel3' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-fiyatini-dusurduk-173147949/detay
ilandaki araba alınır mı sizce? Artıları ve eksileri nedir? Fiorino mu tercih edilmelidir bu mu?

Hocam abimin kullandıgı, benim de sıklıkla kullandıgım arabadır. Artıları ic hacmi güzel, yakıt güzel, konfor fena degil. Eksileri her sene muayene, kamyonet statusunde olması sebebi ile hız sınırı daha düsük, yokusta cekis berbat eger devrini aldırmazsan, klima acıksa cekis rezalet, binek araba gibi atik degil, yol tutus viraja giris iyi degil

hocam alacaksan esp li versiyonunu al derim esp olunca bu araç çok daha güvenli oluyor. Nete girip nemo esp testı diyerek aratabilirsin. Bu tip combivan alacaksan partner, kangoo, doblo ya bak derim ayrıca :)

Bende de partner tepe var istersen nemo alacağına bunu al 4 lastik sıfır alindi daha 1000 km anca yaptı MTV ödendi sahibinden de 141143219 no lu ilan

BBNET
Geri