Citroen C4 Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

shz

Aktif Üye
2009 model 90.000 km'de dizel araç değişeni yok 31.000TL fiyatı. daha önce hiç citroen kullanmadım ama arkadaşlar çok masraflı çok arıza çıkarıyor diyorlar. kullanan yada bilen arkadaşlar görüş bildirirseniz sevinirim.

2008 model c3'üm var ilk 2 sahibini de tanıyorum. 104 binde Sorunsuz kullanıyorum... Aynı söylemleri bana da söylediler ama çok şükür sorun çıkmadı...

2008 C4 SXPK HDI MCP VİTES kullandım.
Bakımları düzenli yapıldığı ve Hor kullanılmadığı sürece iyi arabadır.
Atak arabadır...

shz' Alıntı:
2009 model 90.000 km'de dizel araç değişeni yok 31.000TL fiyatı. daha önce hiç citroen kullanmadım ama arkadaşlar çok masraflı çok arıza çıkarıyor diyorlar. kullanan yada bilen arkadaşlar görüş bildirirseniz sevinirim.

Hocam imkanın varsa yeni C4 dizel otomatik (mcp) tavsiye ederim, mükemmel bir araba ve çok ekonomik.

ben c4 (2009) kullanıyorum hocam, en büyük masrafım 4 lastik aldım şuana kadar o :D 3 yıldır biniyorum maaşallahı var, ağır bakımlarını 840 tl ye yaptırdım. parçası da ucuz. ben memnunum, yakıtıda oldukça iyi..

Tek sevmedigim ozelligi direksiyonunun komple donmuyor olmasi. Yeni modelleri de oylemi acaba :?:

Çok arıza yaptığı yanlış hocam. Citroen sadece malzeme kalitesi sıfır denecek arabalar üretiyor. Kusur burada. Kapılar bile kapanırken paldır küldür diye kapanıyor bir süre kullandıktan sonra.

hocam arabada çok fazla elektronik aksam var. hatırlarsanız ilk dijital tempra arabalar çıktığında da elektronik yüzünden çok arıza veriyordu araçlar. Citroen araçlarda da bu tip bir sıkıntı var. karşılaştığım çoğu citroen de genelde beyin arızası oluyor. şansınıza eğer olmaz ise 5-6 bin tl kadar tutuyor değiştirmesi. kullandığı motor da focus ve 307 ile aynı 1.6 motoru kullanıyor. geri kalan farklar sadece arkadaşların da dediği gibi malzeme kalitesi.

BBNET
Geri