sevgilerleirem
Üye
Tabletimde sürekli bu sorun çıkıyor çözümü nedir blen varmı sürekli aktive edip duruyorum
gazi57' Alıntı:daha öncesinden cihaza operasyon yapılmış olmalı kernel çekirdek demek. Önemli bir uyarı degil korkmanıza gerek yok ama root atılmaya çalışıldıysa MDM sürekli bu hatayı verecektir. Öncelikler ayarlar> yedekle ve sıfırla kısmından fabrika ayarlarına döndürünüz. Eger bu işe yaramazsa root atıp cihaz yönetimini kaldırmanız gerekecek. Bu işe bulaşmak istemiyorum diyorsanız servise göndermelisiniz.
sevgilerleirem' Alıntı:gazi57' Alıntı:daha öncesinden cihaza operasyon yapılmış olmalı kernel çekirdek demek. Önemli bir uyarı degil korkmanıza gerek yok ama root atılmaya çalışıldıysa MDM sürekli bu hatayı verecektir. Öncelikler ayarlar> yedekle ve sıfırla kısmından fabrika ayarlarına döndürünüz. Eger bu işe yaramazsa root atıp cihaz yönetimini kaldırmanız gerekecek. Bu işe bulaşmak istemiyorum diyorsanız servise göndermelisiniz.
root nasıl atıcam biliyormusunuz
gazi57' Alıntı:sevgilerleirem' Alıntı:gazi57' Alıntı:daha öncesinden cihaza operasyon yapılmış olmalı kernel çekirdek demek. Önemli bir uyarı degil korkmanıza gerek yok ama root atılmaya çalışıldıysa MDM sürekli bu hatayı verecektir. Öncelikler ayarlar> yedekle ve sıfırla kısmından fabrika ayarlarına döndürünüz. Eger bu işe yaramazsa root atıp cihaz yönetimini kaldırmanız gerekecek. Bu işe bulaşmak istemiyorum diyorsanız servise göndermelisiniz.
root nasıl atıcam biliyormusunuz
pm gönderdim