Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama
Yeni Konu Aç
Yeni Konu Aç

ChromiumWebBrowser'dan Kaynak kodu çekme

Konu, 'Python Programlama' kısmında Teknomen tarafından paylaşıldı.


Etiketler:
  1. Teknomen

    Teknomen Site Gezgini

    Kayıt:
    1 Ekim 2018
    Mesajlar:
    33
    Beğeni:
    2
    chrome = new ChromiumWebBrowser("siteUrl");
    this.panel1.Controls.Add(chrome);

    bu şekilde bir browser oluşturdum. Browserda açık olan sitenin kaynak kodlarını alıp bazı bilgiler çekmem lazım. Nasıl yapabilirim ?
     
  2. volkankoc

    volkankoc Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2007
    Mesajlar:
    844
    Beğeni:
    44
    html agility pack hocam bunu araştır aradığın burada
     
  3. Teknomen

    Teknomen Site Gezgini

    Kayıt:
    1 Ekim 2018
    Mesajlar:
    33
    Beğeni:
    2
    sitede kullanıcı girişi var. ben kendi eklediğim panel üstünden kullanıcı girişi yapıyorum. html agility pack ile adres yolladığımda giriş sayfasının kaynak kodunu çekiyor. Panelde bulunduğum sayfanın değil.
     
  4. alpaygunes

    alpaygunes Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    3 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.680
    Beğeni:
    160
    Hangi dil bu ? c# mı ?
    Neden direk url contentini almıyorsun. browser nesnesi gerekli mi ?
     
  5. Teknomen

    Teknomen Site Gezgini

    Kayıt:
    1 Ekim 2018
    Mesajlar:
    33
    Beğeni:
    2
    dil c#. evet gerekli sizin önerebileceğiniz bir yol var mı acaba
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal