Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam aynı sorun bende de var. Anladığım kadarıyla oyunlar chrome klasörünün içine kuruluyor. Bende chrome kaldırıp firefox kurdum. Şimdilik sorun yok.
windows\admx\chrome.admx ve google.admx dosyalarını C:\Windows\PolicyDefinitions içine kopyalayın.
windows\admx\en-US\ veya tr-TR\ içindeki .adml dosyalarını da C:\Windows\PolicyDefinitions\tr-TR klasörüne kopyalayın.
4- yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra gpedit.msc yi açın. Kullanıcı yapılandarma ==> Yönetim şablonları bölümünü açın. Google klasörü göreceksiniz.
5- Klasörü açın ve Google Chrome klasörünü açın.
6- Yine gelen pencerede uzantılar klasörünü tıklayın.
7- Uzantı yükleme engellenenler listesi diye bir ayar var çift tıklayın ve orayı etkinleştirin.
Chrome açıksa kapatın tekrar açın. eklenti yüklemeyi deneyin yüklemeyecektir.
*** 1. maddedeki şablonu açılan sayfada Not yazan bir kısım var az aşağıda orada bir link var tıkladığınızda zip olarak inecek. Adı policy_templates.zip . hani dosya nerede diye aramayın.
***gpedit.msc ye bakın eğer google klasörü varsa ilk 3 maddeyi yapmanız gerekmez. Bende yoktu klasörü görmek için ilk 3 maddeyi yaptım. Bilginize.