S samsat86 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 318 4 Eylül 2015 #1 arkadaşalr e okul chrome de rapor bölümü açılmıyor java eklenti desteklemiyor...java güncellme yaparken artık chrome desteklenmiyor uyarısı veriyor.ne yapmalıyım...
arkadaşalr e okul chrome de rapor bölümü açılmıyor java eklenti desteklemiyor...java güncellme yaparken artık chrome desteklenmiyor uyarısı veriyor.ne yapmalıyım...
Kilit Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 531 4 Eylül 2015 #2 chrome://flags/#enable-npapi adres satırına bunu yazın etkinleştir diyin. Sonrasında chromu kapatın açın çalışır. Edit:çalışmayadabilir çok emin konuşmayayım.
chrome://flags/#enable-npapi adres satırına bunu yazın etkinleştir diyin. Sonrasında chromu kapatın açın çalışır. Edit:çalışmayadabilir çok emin konuşmayayım.
S samsat86 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 318 4 Eylül 2015 #3 eskiden öyle yapıyordum artık destek vermiyor buna... Artık PPAPI ile olması gerekiyor ama bunu da aktif edemiyorum Kilit' Alıntı: chrome://flags/#enable-npapi adres satırına bunu yazın etkinleştir diyin. Sonrasında chromu kapatın açın çalışır. Edit:çalışmayadabilir çok emin konuşmayayım. Genişletmek için tıkla ...
eskiden öyle yapıyordum artık destek vermiyor buna... Artık PPAPI ile olması gerekiyor ama bunu da aktif edemiyorum Kilit' Alıntı: chrome://flags/#enable-npapi adres satırına bunu yazın etkinleştir diyin. Sonrasında chromu kapatın açın çalışır. Edit:çalışmayadabilir çok emin konuşmayayım. Genişletmek için tıkla ...
habibocak Üye Mesajlar 0 4 Eylül 2015 #4 Chrome 1 eylülden itibaren npapi desteğini kaldırdığı için Chrome'dan rapor alamazsınız. İE'de deneyin.
Chrome 1 eylülden itibaren npapi desteğini kaldırdığı için Chrome'dan rapor alamazsınız. İE'de deneyin.