Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 22 Ocak 2013 #1 arkadaşlar chip ocak 2013 sayısını alan var mı as3 eğitim var nasıl acaba ileri düzeyde mi yoksa giriş seviyesinde mi alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
arkadaşlar chip ocak 2013 sayısını alan var mı as3 eğitim var nasıl acaba ileri düzeyde mi yoksa giriş seviyesinde mi alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
muratur Aktif Üye Mesajlar 149 22 Ocak 2013 #3 hocam ben aldım şöle bi geçiştirdim ne çok ileri ne geri sana kalmış ne bildğine göre değişir
B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 22 Ocak 2013 #4 Hocam ben aldım ama evdeki pc nin DVD Sürücüsü okumuyo diye bakamadım. Bir ara başka PC de bakacam inşallah.
Hocam ben aldım ama evdeki pc nin DVD Sürücüsü okumuyo diye bakamadım. Bir ara başka PC de bakacam inşallah.
O only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,882 22 Ocak 2013 #5 chipin eğitim setleri oldum olası basit düzeydedir
enginozdil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 719 22 Ocak 2013 #6 bu eğitim temel düzey-başlangıç eğitimi değil. daha çok uygulamalara yönelik ileri düzey bir as3 eğitimidir.
bu eğitim temel düzey-başlangıç eğitimi değil. daha çok uygulamalara yönelik ileri düzey bir as3 eğitimidir.