Chevrolet Aveo - Opel Corsa

Kodla Büyü

ctrl+alt+delete

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eşit şartlar olsaydı opel derdim ama km yüksek aveo nun piyasa sıkıntılı satarken sorun yaşarsın.farklı seçeneklere bakmanı tavsiye ederim

hocam opele hiç yaklaşma arabaya uzun süre binmeyi düşünüyosan eger aveo derim bir de tam hatırlayamadım aveo kaç beygir 85 üstüyse o araba yokuşlarda çeker ben arabaya tek biniyorum diyosan kalabalık degiliz diyosan al gitsinfiyatda biraz daha pazrlık et tabi

hocam megan 2 dinamic hacback veya sedan ikisindende üstündür şase sağlamlığı özellik rahatlık yakıt olarak düşüne bilirsin

km den önce değişen , boya kısımlarına dikkat et hocam.

Arabayı ne kadar süre kullanmayı planlıyorsun? Bu noktayı da gözardı etme.

Özelliklerini de kıyasla mutlaka. Hava yastığı sayısı , dijital klima vs..

Aveo'nun dolu modeli değilse Corsa derim.

selyon' Alıntı:
hocam opele hiç yaklaşma arabaya uzun süre binmeyi düşünüyosan eger aveo derim bir de tam hatırlayamadım aveo kaç beygir 85 üstüyse o araba yokuşlarda çeker ben arabaya tek biniyorum diyosan kalabalık degiliz diyosan al gitsinfiyatda biraz daha pazrlık et tabi

sayın hocam müsadenizle ufak bir düzeltme yapmak istiyorum aracı yokuşlarda çeken torktur.

bu özelliklerde iki aracı kıyaslamak bile bence gereksiz. kesinlikle aveoyu tavsiye ederim. 2006 corsa 115.000 nedir hocam ya. ölmüş resmen araç...

BBNET
Geri