Chatgpt seslendirmesini nasıl kaydedebiliriz?

Kodla Büyü

Karani

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar malumunuz chatgpt ile metinleri seslendirebiliyoruz ama indirme işlemini bildiğim kadarıyla indiremek için ekstra programa ihtiyaç duyuyoruz. Bu seslendirmeyi indirebilebilecegim yöntem var mıdır?
(Gerçi pcdeki sesi kaydedebilirim ama bu uzun iş) Daha pratik bir yol bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Şu anda ChatGPT üzerinden doğrudan ses üretip oynatmak veya ses dosyası olarak indirme bağlantısı sunmak mümkün değil. Ancak sana iki alternatif yol sunabilirim:

🔁

Senin verdiğin metni, doğal sesli bir TTS (Text-to-Speech) servisine yapıştırarak ses dosyası oluşturabilir ve indirebilirsin:

✅ Önerilen Siteler:​

• ttsmp3.com (ücretsiz, kullanımı kolay)
  • play.ht (doğal sesler, ücretsiz deneme sunar)
  • elevenlabs.io (en doğal seslerden biri, ücretsiz planı var)

🔊 Nasıl kullanılır?​

1. Yukarıdaki sitelerden birine git.
  2. Bana verdiğin metni kopyalayıp yapıştır.
  3. Ses türünü (kadın/erkek, dil vb.) seç.
  4. “Seslendir” veya “Dönüştür” tuşuna tıkla.
  5. İndir seçeneğiyle MP3 veya WAV olarak kaydet.

🔁

Eğer ses çalan bir ortamda (örneğin benzer bir yapay zeka platformunda) ses çalabiliyorsan:

• OBS Studio gibi ücretsiz yazılımlarla ekran ve ses kaydı yapabilirsin.
  • Veya basit bir ses kaydediciyle (örneğin Windows Ses Kaydedici) sistem sesini kaydedip .mp3 olarak kaydedebilirsin.

İstersen verdiğin metni ElevenLabs, TTSMP3 ya da başka bir platform için uygun şekilde düzenleyebilirim. Hangi sitede kullanmak istersin?

Merhabalar malumunuz chatgpt ile metinleri seslendirebiliyoruz ama indirme işlemini bildiğim kadarıyla indiremek için ekstra programa ihtiyaç duyuyoruz. Bu seslendirmeyi indirebilebilecegim yöntem var mıdır?
(Gerçi pcdeki sesi kaydedebilirim ama bu uzun iş) Daha pratik bir yol bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Windows cihazda Chrome tarayıcı üzerinden şu video (
) bağlantısında anlatılan yöntemle indirme yapılabiliyor. Ben denemiştim ve işe yarıyordu.

BBNET
Geri