Cep telefonu ve tablet kılıfı

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Özellikle piyasada bulmakta zorlandığınız orijinal apple ve samsung aksesuarlarını
uygun fiyata tedarik edebileceğiniz yeni bir site

Toptan ve perakende satış imkanı
Bulabileceğiniz ürün grupları:

Apple orijinal aksesuar
Samsung orijinal aksesuar
Lg orijinal aksesuar
Cep telefonu kılıfı
Tablet kılıfı
Cep telefonu şarj aleti
Cep telefonu bataryası
Toptan cep telefonu aksesuarları
Toptan cep telefonu kılıfı
Toptan tablet kılıfı
Turkcell kılıfları
Vestel kılıfları
Lenovo kılıfları
Casper kılıfları
Power bank
Hafıza kartı
Araç şarjı
Telefon kulaklıkları
Asus kılıfları
Nokia kılıfları
Sony kılıfları
Htc kılıfları
Ttnet telefon kılıfları
Huawei kılıfları
General mobile kılıfları
Cep telefonu ekran koruyucular
Kırılmaz cam ekran koruyucu
Darbe emici ekran koruyucular
Silikon kılıf
İnce silikon kılıf
Pencereli kılıf
Cüzdan kılıf
Verus kılıf
Totu design kılıf
Apple orijinal kılıf
Samsung orijinal kılıf
Orijinal şarj aleti
Orijinal batarya

http://www.ceptabletkilifi.com/

Cep Telefonu ve Tablet Kılıfı

Kılıf satışı için site kurulmuş. :) Ticari zeka diye işte buna denir :idea:

cinefil' Alıntı:
niye yadırgadınız hocam 100 lerce var
kaldı ki bu sitede tüm aksesuarları bulabilirsiniz

Fiyatlar yüksek insanlar neden bu adısanı duyulmamış siteyi tercih etsin ki siz kendinize n11 yada gittigidiyor dan mı alırdınız yoksa bu sitedenmi
Hevesinizi kırmak istemem hayırlı olsun siteniz

dndd' Alıntı:
Fiyatlar yüksek insanlar neden bu adısanı duyulmamış siteyi tercih etsin ki siz kendinize n11 yada gittigidiyor dan mı alırdınız yoksa bu sitedenmi

Hocam senin dediğşne göre gittigidiyor ve n11 dışında tüm satış sitelerinin kapanması lazım, peki bu sana mantıklı geliyo mu?

N11 ve gittigidiyor sitelerinden alışveriş yapıp 1000 lerce şikayetçi ve madur insan var şikayet sitelerin kontrol edebilirsiniz.
Önemli olan güvenilir satış ortamı ve doğru bilgi sunulması. Bunu da insanların tercih ve tecrubelerine kalmış bir konu.

Bu veya başka site eğer yeterli güveni veriyırsa tabiki herkes tercih edebilir.

Şimdi ufuk bir artı eksi kıyaslamadı yapalım:
N11 gibi büyük bir siteden ürün aldınız sorunlu çıktı iade etme hakkınızı kullanıp iade ettiniz satıcı da ben ürünü sorunsuz gönderdim siz bozdunuz dedi ve kabul etmedi. Aslında ürün size bozuk gelmişti. Bu durumda ne yaparsınuz? Bence kitlenip kalırsınız. Aynı alışverişi bir güvenilir bir firma sitesinden yapmış olsanız firmayı arayıp tekefon ile durumunuzu anlatabilirsiliz, olmadı firmanın yerine gidip sahibine kadar çıkıp sırununuzu çmzebilirsiniz. Ayrıca bu bir firma olduğu ve belli bir faaliyet konusu olduğu için bir müşteriye olumsuz hizmet verme ve adının kötü olarak anılmasına yolaçması çok daha zordur. Bahsettiğiniz platformlarda satış yapanlarında çoğu firma bile değildir. Yapacağınız en büyük hareket mülteri hizmetlerine şijayet etmek olur. Onlarında elinden bişey gelmez. Hadi diyelim bi mucize oldu satıcının mağazasını kapattılar. Hiç sorun aynı kişi 1 dk içinde yeni bir mağaza açar ve satışlarına devam eder. Bu konu daha çok uzar aslında. Sadece insanların yanlış bilgilendirimemesi adına bu paylaşımı yapıyorum.

Ayrıca orjinal ürünlerin fiyatları herzaman yüksek olur ucuza satılan yerlerden bi alıp deneyin isterseniz orjinal diye size ne gönderecekler.

volkankey' Alıntı:
cinefil' Alıntı:
niye yadırgadınız hocam 100 lerce var
kaldı ki bu sitede tüm aksesuarları bulabilirsiniz

Hocam sitenin ismi nedeniyle öyle dedim ;) İnşallah hedeflediğiniz yerlere gelirsiniz. Ayrıca site gayet güzel :alkis:

pescatore' Alıntı:
dndd' Alıntı:

Hocam senin dediğşne göre gittigidiyor ve n11 dışında tüm satış sitelerinin kapanması lazım, peki bu sana mantıklı geliyo mu?

N11 ve gittigidiyor sitelerinden alışveriş yapıp 1000 lerce şikayetçi ve madur insan var şikayet sitelerin kontrol edebilirsiniz.
Önemli olan güvenilir satış ortamı ve doğru bilgi sunulması. Bunu da insanların tercih ve tecrubelerine kalmış bir konu.

N11 gibi büyük bir siteden ürün aldınız sorunlu çıktı iade etme hakkınızı kullanıp iade ettiniz satıcı da ben ürünü sorunsuz gönderdim siz bozdunuz dedi ve kabul etmedi. Aslında ürün size bozuk gelmişti. Bu durumda ne yaparsınuz? Bence kitlenip kalırsınız. Aynı alışverişi bir güvenilir bir firma sitesinden yapmış olsanız firmayı arayıp tekefon ile durumunuzu anlatabilirsiliz, olmadı firmanın yerine gidip sahibine kadar çıkıp sırununuzu çmzebilirsiniz. Ayrıca bu bir firma olduğu ve belli bir faaliyet konusu olduğu için bir müşteriye olumsuz hizmet verme ve adının kötü olarak anılmasına yolaçması çok daha zordur. Bahsettiğiniz platformlarda satış yapanlarında çoğu firma bile değildir. Yapacağınız en büyük hareket mülteri hizmetlerine şijayet etmek olur. Onlarında elinden bişey gelmez. Hadi diyelim bi mucize oldu satıcının mağazasını kapattılar. Hiç sorun aynı kişi 1 dk içinde yeni bir mağaza açar ve satışlarına devam eder. Bu konu daha çok uzar aslında. Sadece insanların yanlış bilgilendirimemesi adına bu paylaşımı yapıyorum.
çok doğru hocam zaten bu sitelerin açılma nedeni n11, gittigidiyor mağazalarına göre daha güvenilir olması

Re: Ynt: Cep telefonu ve tablet kılıfı

Hayırlı olsun.
Başarılı çalışmalarınızın devamı ve tamamına ermesi dileği ile.

pescatore' Alıntı:
dndd' Alıntı:

Bu dediğinize göre böyle bir siteden alış veriş yaptığınızda da aynı problemleri yaşayabilirsiniz telefon ettiğinizde kimse açmayabilir firmayı ve sahibini bulamayabilirsiniz hatta birçoğu firma bile olmayabilir hatta çokbüyük alışveriş siteleri ve firmalarından dahi alışveriş yapıp benzer konularda 1000 lerce şikayetçi ve madur insan var şikayet sitelerinden kontrol edebilirsiniz.
Dediğiniz gibi konuyu çok uzatmayalım sadece insanların yanlış bilgilendirimemesi adına bu paylaşımı yapıyorum
Tekrar siteniz hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi olur

Hocam sen gittigidiyordan aldığın ürünün mağazasının adres ve telefonunu biliyor musun
ama bunun gibi sitelerden alışveriş yapmadan önce adres ve müşteri hizmetleri telefonunu alıp bilgi alabilirsin

tabi tercih meselesi

LG telefon için Verus marka kılıflara baktım. Ürün açıklamalarında stokta görünüyor ama hemen yanda tükendi yazıyor. Ürünleri listeleyince sepete ekle butonu aktif ve sepete ekliyor. :shock: :? :shock:

ThatBeatsAll' Alıntı:
LG telefon için Verus marka kılıflara baktım. Ürün açıklamalarında stokta görünüyor ama hemen yanda tükendi yazıyor. Ürünleri listeleyince sepete ekle butonu aktif ve sepete ekliyor. :shock: :? :shock:

uyarı için sağol hocam ilgili birime ilettim teşekkürler

BBNET
Geri