ccc.exe hatası

Kodla Büyü

aysegul_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilgisayar ilk açılışta ccc.exe hatası (Catalyst Control Center) veriyor.. Bilgisayarı zorlayacak bir program ya da film açıldığında bir süre sonra ekran görüntüsü kayboluyor...İnternette araştırdım, bu sorunun ATI ekran kartlarında sürücü düzgün yüklenmediğinde ortaya çıktığını öğrendim. Ama sorunum şu ki, .Net framework son sürümünü yüklememe ve sürücüyü tekrar tekrar yüklememe rağmen, bu hatadan kurtulamıyorum...

en son çözüm format atıp, yeniden kurmak ama ondan önce uygulayabileceğim başka çözüm var mı ?

bu sorun ati ekran kartından kaynaklanıyor hocam Catalyst Control Center atiye ait ekrn kartını kaldır yeniden kur ben öyle yapmıştım sorun gitmişti ayrıca atinin eklentilerinide kaldır

*Sistem geri güklemeler açıksa önceki zamanlara yüklenebilir.
*Tüm net framework sürümleri ve ekrankartı sürücüleri kaldırılır. Regedit temizlenir (cclaner prog. olabilir), sürücünün güncel versiyonu bulunur yeniden kurulmaya çalışır.

ekran kartına ait olanları kaldırmıştım ama .net framework eski sürücülerini kaldırmamıştım... Regedit'i de temizleyip tekrar deneyeyim hocam, teşekkürler :)

( .net framework tüm dosyalarını silip,tekrar kurdum.. ekran kartının sürücüsünü kendi sitesinden tekrar indirip, kurdum.. Sorun düzeldi. Tekrar teşekkürler )

BBNET
Geri