formator5555' Alıntı:adam yahudi,şarkı berbat,ben olsam bende vermezd,im[/qu :-1: yorumunuz hiç hoş değil hocam.
bu yarışma zerrece umrumda değil, ama emekleri için sağolsunlar, kendilerine teşekkür ediyoruz
formator5555' Alıntı:samsunlu hocam sizi ilgilendirmiyorsa yarışma bir zahmet biz ilgilendiğimiz için yazalım görüşlerimizi..
birinci olsak yine aynı şeyi yazardım
şarkının şarkıcının kareografinin bizimle hiçalaksı yok..ilgilenseydiniz siz de anlardınız
samsunlu' Alıntı:formator5555' Alıntı:samsunlu hocam sizi ilgilendirmiyorsa yarışma bir zahmet biz ilgilendiğimiz için yazalım görüşlerimizi..
birinci olsak yine aynı şeyi yazardım
şarkının şarkıcının kareografinin bizimle hiçalaksı yok..ilgilenseydiniz siz de anlardınız
hocam sorun şarkıyı beğenmemeniz değil "adam yahudi" şeklindeki ifadeniz
dobra1979' Alıntı:Bence şarkı fena değildi ama gösterisi kötüydü siyahlar içinde falan filan. Ama seneye ninelerimizi gönderelim Rus ninelerinden daha başarılı olurlar![]()
mistikowski' Alıntı:Sanatçılar çalışmıyor efendim.. :sleep:
Internet' Alıntı:mistikowski' Alıntı:Sanatçılar çalışmıyor efendim.. :sleep:
Bunların da "memur metresi" ile ölçülmesi sonucu alınan sonuç, çalışmıyor efendim
formator5555' Alıntı:adam yahudi,şarkı berbat,ben olsam bende vermezd,im
hakand77' Alıntı:benim anlamadığım bosnalıların bize 3 yada 4 -tam hatırlamıyorum- verip sırplara 10 vermesi.adamların size neler yaptığını ne çabuk unuttunuz...