canım çok sııldı??!!!

Kodla Büyü

usta3417

Site Gezgini
akıllı tahta ve sunum kursu veriyorum. ilk hafta çok güeldi. katılım bayağı iyiydi. okul kapandı sanki bütün arkadaşlar tatile girdi. 20 kişilik kursta zorla 5-6 kişiyi laba soktum. diğerleri gelmiyorlar bile gerç 5-6 kişi tele konferansta. kalanlarda hiç istemiyorlar. laba girenlerde kendi kafalarında. kızdığımı beli ettim. ama hala kimse anlamadı. yaa en azından alacağım parayı helaliyle alayım isyiorum. hakkını vereek alayım diyorum arkadaşlarda brşeyler öğrensn istiyorum. . btün cabam o. ne kadar değersiziz yaaaaaa :((((( inirlerim acayip bozuldu...

hocam sen gayretliysen alacağın paranın hakkını veriyorsun zaten gelmezlerse de zorla getiremezsiniz sıkmayın canınızı dinlemese bile gelenlere anlatın

vicdanınız rahat olsun

sinirli bir şekilde bugün yapmayacağımı söyledim. hiç birşey olmamaış gibi labtan çıkıp gittiler yaaaaaa. allahım yaaaaa :verymad: :verymad: :verymad:

ofkar' Alıntı:
hocam sen gayretliysen alacağın paranın hakkını veriyorsun zaten gelmezlerse de zorla getiremezsiniz sıkmayın canınızı dinlemese bile gelenlere anlatın

vicdanınız rahat olsun

:+1:

yoklamadan okul müdürün sorumlu söyle okullarına yazı göndersin niye gelmediler diye . strese girmene gerek yok hiç.

Öğretmenlere verilen zorunlu uzaktan eğitim seminerlerine telekonferans ile bağlanan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer protesto edildi. "Bizi dinlemeyen bakanı biz de dinlemeyiz. Özür bekliyoruz" diyen öğretmenler salonu terk etti.

usta3417' Alıntı:
akıllı tahta ve sunum kursu veriyorum. ilk hafta çok güeldi. katılım bayağı iyiydi. okul kapandı sanki bütün arkadaşlar tatile girdi. 20 kişilik kursta zorla 5-6 kişiyi laba soktum. diğerleri gelmiyorlar bile gerç 5-6 kişi tele konferansta. kalanlarda hiç istemiyorlar. laba girenlerde kendi kafalarında. kızdığımı beli ettim. ama hala kimse anlamadı. yaa en azından alacağım parayı helaliyle alayım isyiorum. hakkını vereek alayım diyorum arkadaşlarda brşeyler öğrensn istiyorum. . btün cabam o. ne kadar değersiziz yaaaaaa :((((( inirlerim acayip bozuldu...

Bakanı , başbakanı konuşturan işte bu tip sorumsuz öğretmenler.

ben de bayan velilere kurs veriyorum. aynen döküldü hepsi.. kapatsam kalanlara yazık olcak. onlar sertifika alabilir. 13 kişi kaldı onlarında hepsi devamsızlığa dikkat etmiyo..
bir daha bayanlara zor kurs açarım.

hocam anlatınca çok üzüldüm.
dersinden habersiz
gelişmelerden uzak
bilgisiz cahil insanlar yüzünden bizde mağdur oluyoruz.
seneye akıllı tahtayı kullanacaksın gel öğren sınıfta rezil olma.
ama gelip dinlemez sonra da
hocam bu nasıl olacak şu nedir diye soracak.
ozaman yardım etmemek lazım.

Dip not: Akıllı tahtalarla ilgili olarak (milli eğitimi verdikleri) döküman sunu var mı
bari biz gelmeden ön bilgiye sahip olalım

BBNET
Geri