C4 dizel otomatik nasıl bilirsiniz?

Kodla Büyü

nht268

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şuan 2013 polo 1.4 dsg chrome edition kullanıyorum. Dün bir arkadaşım c4ünü satacağını söyledi. Aklımda yoktu ama yeni çocuğumuz olacagı için daha büyük bir aracın iyi olacağını düşündüm. Şimdiye kadar golf ve polo kullandım citroen hakkında hiç bilgim yok. Araç 2012 comfort plus dizel otomatik 40bin kmde. Sizce degermi bu degisiklige. Citroen ilerde pismanlık yaratır mı?

kullananlar memnun bir iki kullanıcıyla konuşmuştum. psa grubunun 1.6 dizelleri az yakıyor c 4 ve 308 de daha az yakıyor :) Japoncular ve almancılar pejo-cıtroen-reno diyeyim bu grup arabaları yerden yere vururlar ama en çok kullanılan arabalar yani kullananlarda çok memnun. Özellikle c segmette bu aracı kullananlar çok memnun

2012 c4 exclusive kullancısı olarak pişman olmazsın diyorum.
donanım olarak sınıfının en zengin araçlarından bir tanesi. yakıt tüketimi olarak istanbul - izmir arasında 4.5 lt. ortalamayla geldim bir hafta önce ki bu değer gayet araç dolu ve klima yol boyunca açık olarak gerçekleşti.
Araçta tek eksiklik araç ikinci vitesten birinci vitese geçerken biraz kararsızlık yaşayabiliyor. O da birkaç kullanıştan sonra nasıl kullanmanız gerektiğini kestiriyor ve o sorunu da çok fazla yaşamıyorsunuz.
C sınıfında bu donanımda bu fiyata başka araç yok. Önceki aracım c3'dü. Şimdiki c4. Tekrar araç alsam Citroeni tekrar düşünürüm.
Soran her arkadaşıma da tavsiye ettim, size de tavsiye ederim.
Bu arada aracı ne kadara alacaksınız?

50 diyordu net bişey konuşmadık bayram sonrasına bıraktık. Daha aşağıya bırakır muhtemelen.

babamda manuel vitesi var 2013 model...araba yakıt konusunda harika...yol tutuşu biraz daha iyi olabilirdi ama bence alınabilecek bir araç

Fazlaca elektronik olduğ7 için sıkıntı çıkarabilir diyenler var. Kullanan arkadaşlardan bir sıkıntı yaşayan var mı?

BBNET
Geri