E ender Site Gezgini Mesajlar 40 10 Mayıs 2008 #1 Slm arkadaşlar ... C,ve D, sürücüm çift tıklama ile açılmıyor birlikte aç geliyor yardımlarınızı bekliyorum
Slm arkadaşlar ... C,ve D, sürücüm çift tıklama ile açılmıyor birlikte aç geliyor yardımlarınızı bekliyorum
E ergecan Üye Mesajlar 19 10 Mayıs 2008 #3 http://www.bilgisayarbilisim.net/surucu ... t6684.html bir bak hocam
A awaited Site Gezgini Mesajlar 45 10 Mayıs 2008 #5 Ekteki dosyayı çalıştırıp sistemini yeniden başlat. sorun çözülecektir.. kolay gelsin
E ender Site Gezgini Mesajlar 40 10 Mayıs 2008 #6 Hepinize yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sorunu çözdüm sağolun varolun :alkis:
enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,080 10 Mayıs 2008 #7 bat dosyası olmayan arkadaşlar için dir/ah ile gizili dosyaları bulunuz del dosyaismi.uzantısı /q/a/f/p dikkat ediniz önemli dosyaları silmeyiniz
bat dosyası olmayan arkadaşlar için dir/ah ile gizili dosyaları bulunuz del dosyaismi.uzantısı /q/a/f/p dikkat ediniz önemli dosyaları silmeyiniz