Arkadaşlar elinde c# ile hazırlanmış otomasyon projeleri olan ve paylaşabilecek varmı.İncelemek istiyorum. Teşekkürler şimdidien
ozgur24' Alıntı:hocam dosya takip eklemeler güzel ama arama bölümü calişmiyor...
dershane otomasyonu güzel calişyior sevdim![]()
burhaneren' Alıntı:Otomasyondan kastınız nedir hocam ? Kayıt ekleme silme güncelleme vs. şeklinde çalışan uygulamalardan bahsediyosanız üniversitede yaptığım basit 2 tanesini ekliyorum.
eskisehir_bilisim' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Otomasyondan kastınız nedir hocam ? Kayıt ekleme silme güncelleme vs. şeklinde çalışan uygulamalardan bahsediyosanız üniversitede yaptığım basit 2 tanesini ekliyorum.
sağol hocam yanlız kaynak dosyalarda lazım![]()
burhaneren' Alıntı:eskisehir_bilisim' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Otomasyondan kastınız nedir hocam ? Kayıt ekleme silme güncelleme vs. şeklinde çalışan uygulamalardan bahsediyosanız üniversitede yaptığım basit 2 tanesini ekliyorum.
onlara bakmam lazım bi hocam duruyosa onlarıda paylaşırım.
hocam bulamadızmıburhaneren' Alıntı:eskisehir_bilisim' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Otomasyondan kastınız nedir hocam ? Kayıt ekleme silme güncelleme vs. şeklinde çalışan uygulamalardan bahsediyosanız üniversitede yaptığım basit 2 tanesini ekliyorum.
onlara bakmam lazım bi hocam duruyosa onlarıda paylaşırım.
burhaneren' Alıntı:Kaynak kodlarını bulamadım hocam ya. Üniversiteden kalma projelerdi bunlar,exe yapmışız ama proje dosyalarını saklamamışız o zamanki kafayla malesef.