C Max Ile Kia Sportage Takas Edilir Mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusufpb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yusufpb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, Aracım yeni kasa Ford Cmax 1.6 TDCI Titanium X (full) 58000km gri sıfır hata aracımla, yine hatasız 2012 kia sportage gsl plus (full) tüpsüz beyaz 45000km araç ile takas edilir mi?

Takas sebebim, kafamdaki dizel korkusu, sorun oluşabileceği ayryca sportage daki koltuk ısıtma ve yüksekliğinden dolayı aklıma çeliyor.. acaba hata mı ediyorum ?

Ayrıca sizce iki araç arasında fiyat farkı ne civarda olabilir, karlı olan hangisidir acaba? ve kia da güvenlik, sıkıntı, kronik vb.. hakkında ne düşünüyorsunuz..

Yoksa ben macera mı arıyorum..

Kia daha düşük kalite olarak görüyorum (En azaından bendeki iamjı öyle) Yarın siz satmaya çaıştığınızda Cmax kolayca elde çıkar ama Kia biraz zor satarsınız. Yedek parça olayını da düşünün birisi Kia nın parçası için yurtdışından uzun bir süre beklemişti. Karar sizin

Sakin ha... biladerde var benzini iciyor. Km 75-80 kurus. Birde Ford daha kalitelidir

Hocam ağrısız başına dert açmana hiç gerek yok. Jip derdine düştüysen dahi dizel olanı göz önüne almanı tavsiye ederim. Cmax'in gayet uzun yıllar seni alır götürür istediğin yere. fordclubtr.com sitesine üye değilsen ordan bu takası sorabilirsin. Muhtemelen kimse önermez. Birincisi dizel aracın hem km düşük hemde yakıt eknomin var. Benzinli sportage en az 1600 kg dır.minumum yakcağı 11-12 litredir diye düşünüyorum. Tabi araç işi zevk meselesi, yakıtı önemli değil, havası güzel olsun dersen, opel antara düşünebilirsin.

Merhaba.bende 6 aydır sportage kullanıyorum.harika bi araba.yakıtı biraz fazla.600 krs yakıyor.turbo yok sollamalarda biraz hantal. Ama sıvı sistem LPG taktırdım yakıt 250-300kuruşa düştü.ben sportage öneririm.

cmax iyidir hocam 1. elden temiz araba sonuçta turbosuna dikkat edin kullanırken hiç bişey olmaz

Dizel verilir de benzinli ( tüp,LPG,katı,sıvı fark etmez.) alınır mi hic hocam. 2005 megane 2 kullanıyordu. Km fazla diye korkumdan satıp 2010 civic aldım. LPG li. Benzin alırsın tüp biter. Tüp alırsın benzin biter. Ocagima incir ağacı dikecekti. Şimdi 2011 cmax 1.6 tdci kullanıyorum. Çok memnunum. Benzinli değil mi Allah belasını versin. :D

Kesinlikle macera olur ben bir dacia fosteri jeep olarak görmüyorum bide bu kia sport bagajı :puhaha: şaka bir yana
arabanız ford dizel hemide titanyum ben olsam girmezdim bu tozlu yola

Cmax iyidir hocam. Dizelden benzine geçme. Ben de clio3'ten sonra cmax aldım 2.el. Sportage hoşuma gidiyordu. Ama vazgeçtim. Cmax yere çok yakın. Onun dışında iyi yani. Dizel perf güzel. Ben daha sorun yaşamadım. Yaşaman inşallah da. Havasına değmez bence. Bi de yakıt çok yakar.

Sakın hocam ford a devam. Hem titanium hem dizel.

O arabaya iyi bak 150.000 km arkana bakmazsın :+1: :+1:

kafkas' Alıntı:

Hocam 100 binde triger değişim ve bakım var. Su an benimki 90 binde. Değiştirmeli miyim. Yoksa yaza kadar gitse bir sıkıntı olur mu. Bilginiz var mi?

akrep026' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

Hocam 100 binde triger değişim ve bakım var. Su an benimki 90 binde. Değiştirmeli miyim. Yoksa yaza kadar gitse bir sıkıntı olur mu. Bilginiz var mi?

Hocam bence kilometresi gelince değiştirin. Aracınız ekstra olarak "hor" kullanılmadıysa ve yıl olarak zaman aşımına uğramadı ise neden zamanından önce harcama yapasınız?

dizelden benzinliye geçince çokkk pişman olursunuz...Dizel için 58 bin km çok sorun olmaz bence;nedne takıntı yaptınız anlamadım?? düzgün bakımları yapılıp itinalı kullanılan dizeller 250 binleri deviriyor..en fazla 1 kez turbosu değişir..

BBNET
Geri