C-max için Park Sensörü ve Zenon taktıran oldu mu?

Kodla Büyü

akrep026

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar selamlar...
2011 C-Max için park sensör lazım. HB vb yerlerde 50 tl fiyata satılıyor. Servis ön-arka 300 olur dedi.
hiç taktıran oldu mu? bir de zenon kullanıp memnun olmayan var mı? bazıları karşıdan araba gelince önümü göremiyorum demiş,
zaten zenonda amaç iyi görmek değil mi? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

mercekli xenon mu taktıracaksınız. bildiğim kadarıyla sonradan takılan bi xenon farlar muayeneden geçemiyorlarmış. geçmesi için far yıkama olaması gerekiyor. buda çok çok pahalıya geliyor. değmez yani.

xodeda' Alıntı:
mercekli xenon mu taktıracaksınız. bildiğim kadarıyla sonradan takılan bi xenon farlar muayeneden geçemiyorlarmış. geçmesi için far yıkama olaması gerekiyor. buda çok çok pahalıya geliyor. değmez yani.
Vallahi hiç bir bilgim yok hocam bu zenonlar hakkında, bir bilen olursa diye sordum zaten, durduk yerde cebimiz tırnak yarası olmasın o zaman. :D
park sensörü işine ne diyorsunuz hocam, öne iki yeterli mi, yoksa o da mı 4 lü olmalı.
Bu arada teşekkürler...

2 tane yeterli olmayabilir keskin dönüşlerde duvar kenarlarında. yada bi yere yanaşırken sensöre güvenip sürtme olabilir. en iyisi 4 lü olması. sonradan pişman olmayın bence.

park sensörü eski aracıma taktırdım. sorunsuz calısıyodu.markasını bilmiyorum ama :)

BBNET
Geri