C#'da setup yapma nasıl?

Kodla Büyü

emoral023

Aktif Üye
C#'da programı hazırladım ancak program için setup oluşturamıyorum. C#'da setup yapma ya da Setup oluşturma programı tavsiye edebilirmisiniz...

Peki C# dışında bildiğiniz herhangi bir program varmı setup yapabilceğimiz. Bilgisi olan varmı bu konuda?

Install Creator Pro, Install Wizard gibi programlar mevcut hocam googlede arattırırsan bulabilirsin.

ataaka' Alıntı:
peki hocam c# da sql veritabanını kullanrak hazırladığımız bir projeyi nasıl setup yapabiliriz? kurulacak bilgisayarda sql kurulu olmayınca nasıl oluyor bir türlü çözemedim de :(

tturkmen' Alıntı:
http://www.mehmetx.com/Makaleler/Visual-Studio-2010-Setup-Projesi-Hazirlamak--Butun-Partlar/115
hocam burda gayet güzel bir anlatım var.
hocam bende tam bu linki verecektim :+1:

zeres' Alıntı:
ataaka' Alıntı:
peki hocam c# da sql veritabanını kullanrak hazırladığımız bir projeyi nasıl setup yapabiliriz? kurulacak bilgisayarda sql kurulu olmayınca nasıl oluyor bir türlü çözemedim de :(

valla bu ara çok kafamı kurcaladı benimde;bir proje geliştiriyorum;SQL + C# ta ama tek PC de çalışıyor;bunu SQL yüklü olmayan PC lerde ve ağ bağlantısına gerek kalmadan nasıl tasarlamalıyım??yada tek bir PC ye server yapıp SQL Veritabanını buraya kurup mu bağlanmalı diğer kullanıcılar??
Ya hocalarım mehmetx teki Setup hazırlama video alrı inmiyor??Silverlight indirip kurdum..videolar nasıl inebilir??(Videolar gözüküyor şu an :++: Çok teşekkürler.)

hocam ben mehmetx videolarını izledim çok güzel anlatmış ama onun anlattığı projede veritabanı yok

BBNET
Geri