C# Özel Kurs ?

Kodla Büyü

kaanrevan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir özel kurum C# kursu istiyor kurs 45-60 saat arası olacak. Yani kısa. Ancak istedikleri Windows Form.

Windows Form olarak o kadar çok hiyerarşik düzenlenmiş kaynak bulamadım. Çünkü neresinden başlasın ki adam. Binlerde nesne var onbinlerce olay var. Böyle bir kitap kullanan falan varmı acaba?

Modüllerimizde Console ekranında anlatıyor bu uygulamaları Windows Forms a aktarmayı düşünüyorum başka seçeneğim kalmadı.

palme yayınları- zirvedeki beyinler c# kitabı ---yeni başlayanlara rahatlıkla önerebilirsin
form konrollerini ana özellikleri ile anlatmış 2008 var bende
gayet güzel

Teşekkürler Hocam. Önce kendime lazım. Kafamdaki kurs anlatım planı öyle karıştı ki. Console mu anlatıyım Form mu kastırıyım karar veremedim. Formda ben de çok iyi değilim. Ancak zaten birşey yok formda. Aslında çok şey var formda. Hatta çok çok şey. Binlerce method olay nesne. Hangi birini seçip anlatıyım anlamadım.

acikakademi.com
console ile başlayın, temel konuları programlama mantığını verdikten sonra form uygulamalarına geçin.
windows form ile ilgili de temel konular üzerinde yapılabilecek uygulamalar var. yabancı kitapları taramak lazım. ben visual c# 2008 step by step kullanıyorum, (başlarındayım daha ama) console a pek girmeden anlatıyor.

bu derslerle ilgili kitaba artık gerek var mı sizce? yanlış anlaşılmasın internette bu konularla ilgili eğitim siteleri var eğitim videoları var ayrıca forumlar var(uygulama yapmak isteyenler için). amacım eleştirmek değil sadece kitaplarda farklı ne olduğunu merak ettiğimden bu yorumu yaptım.

ben iki kaynaktan yararlanıyorum bilge adamın kitabı internette vardır. Bir de İhsan Karagüllenin kitabı iyidir diye düşünüyorum..

BBNET
Geri