Buzdolabı tavsiyesi

Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Yıllarca Bosch kullandık ve sonunda bozuluyor.

- Yine Bosch mu alsak, yoksa başka marka tavsiyeniz olur mu?
- Bir de buzluk aşağıda mı olsa?

Vestel almıştık ceyizle surekli kolu kirildi servisten yeni parca alıyoruz 6ay 1 sene yine kirildi ikinci el sattim beko aldim memnunum son derece

Bosch buzdolabı kullanıp memnun kalan duymadım henüz.
Biz de mağduruyuz maalesef.

Arçelik/Beko/Grundig tavsiye ederim.

Bir örnek daha yazayım.Yine tam 15 sene oldu LG LA serisi smart tv var.3 sene önce komple anakart değişti.Babamda Vestel smart var 16.senesine girdi.Yerli mala ilgi duymaya başladım.Grundig hiç kullanmadım.4K 65 inch tvsi 30 bin idi diğerleri bu fiyata 55 inch veriyor.

Geçen hafta bosh dolabtan garip sesler sonrası çalışmamaya başladı. Usta çağırdım. 9.5 istedi. Daha 10 yıllık. Bosch dolaplar pişmanlıktır.

Arçelik iyidir.Babamlar Akdenizde yaşıyor.Dolap güneşe maruz kalıyor 35 derece sıcak ve nemde çok iyi soğutuyor.

Yerli uretimler hangi marka olursa olsun belli bir süre sonra yolda birakiyor. Ustten buzluklu lg oneririm kore uretimi oluyor. Alttan buzluklular manisa üretimi. Bosch simens vb. çoğu yerli uretim. Hangi marka alirsaniz alın en onemli özellik wifi li olsun evde yokken bir sorun oldugunda bildirim gelir. Dolap kokmasini engellersiniz.

Bosch, siemens, profilo zaten aynı ve gereksiz pahalı olduğunu düşünüyor. Evlenirken arçelik aldım garantisi biterken bir hafta kala arızalandı. Yapıldı 2 3 sene sonra yine arızalandı. Servisi çok olunca hızlı müdahale ediyorlar o var. Aynı zamanda dondurucu almıştım 15 sene çalıştı yazın arızalandı motor. Yine arçelik aldım ama buz dolabını arızalanınca samsung almıştım. Hacmine göre en genişiydi. Şimdilik kullanıyorum. 10 sene motor garantisi var. Şimdilik çalışıyor bakalım. Elektronik işi birazda şans işi. Annemde arçelik var 20 yıla yaklaştı sanırım.

10-15 yıl önce Beko'nun, No Frost olmayan, Tropikal dedikleri modelden almıştım. Bayağı bir eskidi. Bozulsa da yenisini alsam diye bakıyorum ama, canavar gibi çalışıyor. Ama artık, su koyvermeye başladı. Alttaki sebzeliğin altına, su biriktiriyor. Yaşlılık işte... Haftada bir kurulayıp, devam ediyoruz.

Bimde 21 bin TL e keysmart var. Aynı markanın derin dondurucusunu kullanıyorum. Arçelik Bekonun yan markası. Tavsiye ederim

Son düzenleme:
17 yıl önce evlenirken aldığım arçelik buzdolabı servis görmeden yılbaşında değiştirdim.
yine arçelik aldım. çalışan eski dolabı da letgodan sattım.
arçelik tavsiye ederim.

17-18 yıldır kullanmakta olduğum Bosch marka buzdolabımın buzdolabı kısmı dün soğutmamaya başladı. Şimdi ben de buzdolabı araştırmaya başladım. Tavsiyelere açığım. Önceliklerim sorun çıkarmayan bir ürün olması ve 600 litre civarı kapasitesinin olması.
Şimdilik arçelik veya beko bakıyorum ama çok bilgi sahibi değilim

2004 Yılında Bosch marka buzdolabı almıştım, halen görevini yapıyor. Tek dezavantajı elektriği fazla tüketmesi. Yetmediği için sekiz ay önce ikinci buzdolabını aldım (Arçelik 578590 EI). Özellikle enerji verimliliği yüksek olduğu için bunu tercih ettim. Şimdilik memnunuz, gayet sessiz ve stabil çalışıyor. Sanırım bir tane daha alsam, yine bunu(Arçelik 578590 EI) tercih ederim.

Son düzenleme:
Ben de Arçelik 630 lt toplam kapasiteli bir kaç ürününden seçip yarın alacağım. Aciliyeti olduğu için kargo ile uğraşmayıp yetkili bayileri dolaşıp denk geleni alacağım sanırım. Teşekkürler yorumlarınız için.

Yukardaki ürünü satın aldım arkadaşlar. Dediğim gibi acil olduğu için yetkili bayiden gidip aldım. 50670 diyordu fiyatına 50000 tl düz hesap aldım gitti. Teşekkürler yorumlarınız için

BBNET
Geri