Buza tutunup 1 saat beklediler

Kodla Büyü

turkuazxyz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Doğuda bilmem kaçıncı çocuğunu doğruran kadına yetişen helikopter bu işçilere yetişemez miydi?. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.Onurlu insanlar.Ekmek parası için öldüler. Kaçakçılık yaparken değil...

Erzurum'un Aşkale ilçesi yakınlarındaki gölette kaybolan 5 TEDAŞ görevlisinin buzlara tutunarak yaklaşık 1 saat kurtarılmayı beklemiş. Yüzeyinin büyük bir bölümü buzla kaplı olan gölette bindikleri deniz bisikletinin alabora olması ile birlikte yüzerek buz parçalarına tutunarak hayatta kalmayı çalışan işçiler, kıyıdaki birkaç kişiden yardım istemiş.

Bir süre sonra olay yerine yaklaşık 20 kişi ile birlikte jandarma ekiplerinin geldiğini söyleyen görgü tanıkları işçilerden bazılarının ağladığını söyledi. Kıyıdakilerin 'Sakin olun. Sizi kurtaracağız' diye sakinleştirmeye çalıştıkları işçiler, hava karardıktan bir süre sonra suyun derinliklerine kayboldu.

efsekiz_8' Alıntı:
Doğuda bilmem kaçıncı çocuğunu doğruran kadına yetişen helikopter bu işçilere yetişemez miydi?. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.Onurlu insanlar.Ekmek parası için öldüler. Kaçakçılık yaparken değil...

Erzurum'un Aşkale ilçesi yakınlarındaki gölette kaybolan 5 TEDAŞ görevlisinin buzlara tutunarak yaklaşık 1 saat kurtarılmayı beklemiş. Yüzeyinin büyük bir bölümü buzla kaplı olan gölette bindikleri deniz bisikletinin alabora olması ile birlikte yüzerek buz parçalarına tutunarak hayatta kalmayı çalışan işçiler, kıyıdaki birkaç kişiden yardım istemiş.

Bir süre sonra olay yerine yaklaşık 20 kişi ile birlikte jandarma ekiplerinin geldiğini söyleyen görgü tanıkları işçilerden bazılarının ağladığını söyledi. Kıyıdakilerin 'Sakin olun. Sizi kurtaracağız' diye sakinleştirmeye çalıştıkları işçiler, hava karardıktan bir süre sonra suyun derinliklerine kayboldu.

Hocam her ikisine de yetişmesi gerekir. Çok fazla çocuk doğurmanın kaynağı kesinlikle cehalettir.

sabah dinledim haberi. birde maden ocağında ölenler vardı. ne kadar değersiz insan hayatı. Ülkenin zenginlerinin veletleri dağda eğlence diye kaybolunca ortalık birbirine karışır.

Hocam bunun doğuda doğum yapan bir kadınla ne ilgisi var...Konuyu getrip farklı yönelere çekmeye çalşmayın...Ölenlere allahtan rahmet diliyorum...Acı bir durumm..

sabah haberlerde görüntülerini izledim. adamın biri ben bu mesafeyi arabayla 20 dk geliyorum bir helikopter 1 saattir gelmedi dedi gerçekten çok üzücü. insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

efsekiz_8' Alıntı:
Doğuda bilmem kaçıncı çocuğunu doğruran kadına yetişen helikopter bu işçilere yetişemez miydi?.

bu ne kendini bilmezlik bu be hadsizlik sen kimsin be. kim oluyorsun da bu şekilde bir yorum yapabiliyorsun insanlar kaç çocuk yapacakalarını sanamı soracalar. insan hayatı her yerde ve her zaman değerlidir.
yetkililerin yaptığı hatayı sen nasıl böyle değerlendirisin.
ama tabi sen ve senin gibilerin gözünde doğudakiler insan olmadığı için çok rahat ve pervasızca bu yazıyı yazabiliyorsun.

hocam kıyaslama yanlış. ayrımcılığa gerek yok burda bu yorumu yaparken. ölenlere Allah rahmet eylesin. bu devletin ayıbıdır. devletin herkese her yere ulaşması lazım bence. ayrım yapmadan.

Bizde onu söylüyoruz hocam...Adam teröriste hayat güzel die yorum yapıyor ya...Ne alaakası var...Adam doğudaki kadına değinerek haber açıyor ya...Kimse ayrımcılık yapmaya çalışmasın...Hepimz insnız ölenlerde insan allah ailelerine sabır versin....

xodeda' Alıntı:
efsekiz_8' Alıntı:
Doğuda bilmem kaçıncı çocuğunu doğruran kadına yetişen helikopter bu işçilere yetişemez miydi?.

bu ne kendini bilmezlik bu be hadsizlik sen kimsin be. kim oluyorsun da bu şekilde bir yorum yapabiliyorsun insanlar kaç çocuk yapacakalarını sanamı soracalar. insan hayatı her yerde ve her zaman değerlidir.
ama tabi sen ve senin gibilerin gözünde doğudakiler insan olmadığı için çok rahat ve pervasızca bu yazıyı yazabiliyorsun.

Konuyu saptırma heyecanlanma arkadaşım. Kim kaç çocuk yaparsa yapsın umurumda değil.Sorum gayet net. Başka yönlere çekmek için kimse zorlamasın kendini.

Sen ve senin gibilerin gözünde doğudakiler insan olmadığı ifadesini bir mesajda çıkarmanda niyetini belli ediyor zaten.

Devletin hem de büyük ayıbı.Bir yerlere şirin görünmek için devlet bazı yerlere rahatlıkla ulaşabilirken bazı yerlere nedense ulaşamıyor.Eskiden doğunun belki çoğu yerine batı da dahil ulaşmazdı.Umursayan yok yani.İş ne zaman medyatik olursa o zaman devlet sahip çıkıyor.artık çoğu şey gövde gösterisi olmuş.

efsekiz_8' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
efsekiz_8' Alıntı:

Konuyu saptırma heyecanlanma arkadaşım. Kim kaç çocuk yaparsa yapsın umurumda değil.Sorum gayet net. Başka yönlere çekmek için kimse zorlamasın kendini.

Sen ve senin gibilerin gözünde doğudakiler insan olmadığı ifadesini bir mesajda çıkarmanda niyetini belli ediyor zaten.

konuyu sen baştan saptırmış sın. umurumda değil demişsin ama baştan rengini belli etmişsin. böyle acı olayı bile hemen ırkçılığa dönüştürüvermişsin.

Ben ırkçı değilim, böyle acıklı bir konuyu saptıracak kullanacak karakterde birisi de değilim. Yine de istediğin karakterde biri olarak beni tasvir etmekte serbestsin.Ama ifadelere biraz dikkat edersek daha iyi olur.

efsekiz_8' Alıntı:

hocam çok acı bir olay okuduğumda tüylerim diken diken oldu görevi başında öldüler şehit oldular Rabbim yakınlarına sabırlık versin.
yukarıda yaptığınız yorumları acıdan yaptığınız kesin ama sizin bu söylemlerinizi farklı boyutlara çekecek çok insan var forumda maalesef sizi anlamadan yorum yapacaklar şimde gelişi güzel hiç takmayın.Doğum yapana yetişebiliyorsa bu insanlarada yetişmelilerdi çoğu kez düşünüyorum ülkemizde hep görevini tam yapan insanlar eziliyor elektrik faturasını ödeyen, çalışan vergi veren, kurallara yasalara uyan, kaçakçılık yapmayan devlete karşı gelmeyen vatanını milletini satmayan vs vs hep bu insanlar eziliyor ve sömürülüyor maalesef

iyi valla sen her istediğini pervasızca yaz. sonra burada kötü niyetli insanlar var onlar farklı noktalara çeker söylediklerini de çık işin içinden.

bir kadın doğun yaparken hemen helikopterler yolu kapalı köye yetişiyor demek var bir de yukarıda yazıldığı gibi söylemek var varın kötü niyetliyi siz bulun.

Çok acı oldu ya. İçim parçalandı sabah seyrederken... Allah mekanlarını cennet eylesin. Yakınlarına sabır versin...

öncelikle acı hepimizin acısı ancak yapılan ayrımcılığı ben de çok çirkin buldum... terörist benzetmesi yapan kişi de üstüne bir de tüy dikmiş oldu...
ölenlere rahmet yakınlarına sabrı cemil diliyorum

devletin rezilliği başka bişey değil. yanlız insan hayatı söz konusu olduğunda herkes birdir, eşittir. eşitlik yanlızca takvada değişir. onun için konuyu açan arkadaşın cümleyi yanlış kurduğu kanaatindeyim.

çok acı bir durum :cry: Allah rahmet eylesin. inşallah şehit olurlar. ihmal varsa cezası verilmeli
ayrıca insan canı her yerde aynı. doğu ve batı diye değişmez.

kimse "Doğuda bilmem kaçıncı çocuğunu doğruran kadına yetişen helikopter bu işçilere yetişemez miydi?. " diyen birinin ırkçılık yapmadığını bana söylemesin inanmam inanmamda salakça olur televizyonda çıkan bikaç göstermelik habere inanıp genelleme yapan bu zihniyeti kınıyorum git gör bakalım doğuda ne rezil yaşamlar var ne insanlık dışı muameleler var bikere biz insan olarak hakkımız olanı istemeyi bilmiyoruz bu devlet bize insan olarak insan olduğumuz için bu ülkenin vatandaşı olduğumuz için insanca mumele etmek zorunda yok ona yaptı bize yapmadı bana yaptı şuna yapmadı diye saçma sapan çocukça bi zihniyetmi olurmuş ya nekadar basitiz kardeşim devlet buz üstünde 1 saat vatandaşını ölüme bırakamaz böyle bişey olamaz olmamalı olursada bunun hakkını parayla ödeyemez yok böyle bişey bu devlet bir kadını 30. çocuğunu doğuracak vatandaşınıda ölüme terkedemez cahiliz cahil hemen ölçme biçme derdindeyiz ayrımcılık faşistlik derdindeyiz yok ona yaptı buna yaptı bana yok falan bu devletin hiç kimseye bi şey yaptığı yok anca onu buna güç gösterisi başkada bi halt yok bu ülkede daha çok insan ölür ülkede bölünür kürtler bölecek kürtler bölecek diye kürt düşmanlığını tetiklerken sevgili devletim sevgili cahil vatandaşımda gaza gelip en iyi kürt ölü kürt kafa tascı yaklaşımlarını sergilerken devletimin segili amerikası tepemize çöker ülkeyi ne kürtlere ne türklere yar etmeden demokrasiyi getirir ozamn bakalım doğu kadınımı kalıyor buz üstünde işçimi kalıyor

efsekiz_8 doğulu batılı diye bir ayrımdan bir küçümsemekten kastetmemiş hocam nasıl anlamak istiyorsanız öyle algılamayın lütfen. Sanki sadece türk vatandaşlar yapıyor ayrımı kürt kardeşlerimiz hiç yapmıyor sanki. Türkler her zaman tü kaka mı ne zor türk olmak yaaa kendi ülkemizde türküm demek nerdeyse suç oldu yaaa. tamamen yetkililerde suç doğuda doğum yapan yapacak olan bir kişiye gösterilen duyarlılık her vatandaşa eşit gösterilmeli arkadaş bunu kastetmiş nerdeyse bölücülük yapıyor diye arkadaşı asacaksınz yaaa

ya kardeşim doğudaki kadına ayrımcılık yapıyorsun diyosa bua ayrımcılıktır resmen olayı çarpıtan sensin adam direk ırkçılık yapmış daha ötesimi var bunu doğudaki kadınada yapmıyor devlet bende onu diyorum yapmıyor yapmıyor ha yapıyosada yapmalı zaten yapması gereken bişey bu özel bişey değil yapmalı zorunlu ona yaptı banada yapsın diye saçma bi zihniyet olmaz o işçilerede yapmak zorundaydı devlet ama doğudakine yaptı diye değil yapmak zorund aolduğu için bu lafın altında gizli bir ırkçılık var bunu hepimiz görüyoruz yazılan yorumlardan da görüldüğü gibi ama sen bunu doğal buluyosan oda senin sorunun

efsekiz_8' Alıntı:

Daha ilk mesajdan insana insan olarak bakmadığınız belli. Kimse arkadaşın ırkçılık yapmadığını savunmasın. İlk paragrafın ilk ve son cümlesini okuyun yeterli...

Yüzyıllarca kardeş gibi yaşamış Türk'ü Kürt'ü birbirine düşüren hainler utansın..Biribirnize değil ülkeyi bölmeye çalışan odaklara cephe alın hocalar.'' Yaradılanı severiz yaradandan ötürü'' bunu unutmayalım.. Görevi başında ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerim..

hbasdereli' Alıntı:
Yüzyıllarca kardeş gibi yaşamış Türk'ü Kürt'ü birbirine düşüren hainler utansın..Biribirnize değil ülkeyi bölmeye çalışan odaklara cephe alın hocalar.'' Yaradılanı severiz yaradandan ötürü'' bunu unutmayalım.. Görevi başında ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerim..
:alkis: :alkis:

Yorumları okurken, sürekli "gelin bizi de vurun, öldürün" diyerek halkı kışkırtmaya çalışan mahlukat aklıma geldi nedense.

BBNET
Geri