Buton Rengini Nasıl Değiştiririm

Kodla Büyü

turkuazxyz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sitemin sağ tarafındaki buton rengini eklenti ve temanın css dosyasından değiştiremedim. Nasıl değiştirebileceğim hakkında fikri olan var mı?

Düğmenin rengi temanızdaki css klasöründeki bootstrap.min.css dosyası içinden değiştirmeniz gerekiyor.
Bu dosyayı açıp, .btn-default ifadesini aratıp, background-color değerini değiştirin.

Google Chrome'da siteyi açtıktan sonra düğmenin üzerine sağ tıklayıp, öğeyi denetle dediğinizde sağda düğmenin HTML kodu ve css biçimlendirmesi ile biçimlendirmelerin hangi dosyalardan geldiği görünüyor. Oradan dosya adını öğrenip, istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Hatta açılan bölümde CSS kodu üzerinde çift tıklayarak değişiklik yaparak, sonucu görebilirsiniz. Tabi ki bu değişiklik sadece o anlık bir değişiklik. Oldukça faydalı bir özellik.

yakuphan' Alıntı:
Google Chrome'da siteyi açtıktan sonra düğmenin üzerine sağ tıklayıp, öğeyi denetle dediğinizde sağda düğmenin HTML kodu ve css biçimlendirmesi ile biçimlendirmelerin hangi dosyalardan geldiği görünüyor. Oradan dosya adını öğrenip, istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Hatta açılan bölümde CSS kodu üzerinde çift tıklayarak değişiklik yaparak, sonucu görebilirsiniz. Tabi ki bu değişiklik sadece o anlık bir değişiklik. Oldukça faydalı bir özellik.
:+1:

Hocam verdiğiniz 2. bilgi o kadar makbule geçti ki. Chrome tarayıcısında sağ tıklayıp denetle dediğimde açılan bölümde değişiklik yaparak geçici önizlemeler yaparak değişiklik yapıyordum. Ancak hangi dosyada değişiklik yapacağımı bulmakta sıkıntı yaşıyordum. Çözüm burnumun dibindeymiş meğer.

BBNET
Geri